1050 Ti 3600X sistem kaça satılır?

Hocam 1050 Ti çok geçmişte kalmış bir kart diğer parçalar fena değil bence yüksek fiyata koymayın zor satarsınız.

Hocam 1050 Ti çok geçmişte kalmış bir kart diğer parçalar fena değil bence yüksek fiyata koymayın zor satarsınız.
Hocam mining patlamasa 3060Ti olacakti icinde, bahtsizlik. 10000TL'ye ilana koydum dediginiz "mantıklı" fiyatlari goz onunde bulundurarak pazarlik yapacagim. Herkese yardimlari icin tesekkurler.

Hocam mining patlamasa 3060 Ti olacakti icinde, bahtsizlik. 10000TL'ye ilana koydum dediginiz "mantıklı" fiyatlari goz onunde bulundurarak pazarlik yapacagim. Herkese yardimlari icin teşekkürler.

Alacak birini bulursanız fiyat düşürmek isterse aşırı öldürmediği sürece fiyatı bence satın.

Anakartın ikinci el piyasasına bakıp konuşun. Söylediğiniz fiyatın %70'inden fazlasını anakart oluşturuyor zaten.

7.5k gibi satarsınız.
Bence ayrı ayrı satın çok daha fazla eder.
İşlemci 2K
Anakart 3.5-4K
Ekran kartı 1.5k
RAM'leri 1K
SSD 750 TL
Kasa artı PSU 2K

7.5k gibi satarsınız.
Bence ayrı ayrı satın çok daha fazla eder.
İşlemci 2K
Anakart 3.5-4K
Ekran kartı 1.5k
RAM'leri 1K
SSD 750 TL
Kasa artı PSU 2K
Bugün 9500₺'lik bir teklif geldi sisteme hocam. Parça parça satma muhabbetinde de elimde ekran kartı, psu ve kasa kalır muhtemelen yoksa onu da düşündüm. Acelesi olmadığı için ve diğer 1050Ti içeren sistemlere baktığımda fiyatı gereksiz az kaldığı için bir miktar daha yükselttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı