Burada aynı şeyi savunuyoruz.1060 alınmaz derken gerekçe olarak fiyatını göstermişsiniz, o seviyede bir ekran kartının 2400 TL haketmediği bariz zaten, o kadar pahalı olmasının sebebi satılmaması veya stoğun azalması/olmaması. GTX 1060 ikinci el olarak 800-1300 TL arasında bulunabiliyor, 1060 gibi bir kartı bu devirde sıfır almazsınız zaten.
Burada siz çok diyorsunuz ben daha az diyorum. Fikrinize saygı duyuyorum tabii ki de ama bence daha azHataların sayısı az ve bazı yöntemlerle giderilebiliyor demişsiniz, o hataları gidermesi gereken AMD'dir bahtsız kullanıcılar değil ve hatayı yaşayanların sayısı hiçte az değil, 10 kullanıcıdan 8 inin sorun yaşadığına adım gibi eminim.
1060'a 1500 versin sonra baksın ve görsün daha ucuza daha iyi olan 1650Super veya Rx5500 alabilceğini görsün demi sayın anti AMD sizde bir sorunun olması herkesin bu sorunu yaşadığı anlamına gelmez! Ben nvidia kartımda acayip fazla problem çektim ama bu benim umrumda bile değil. Hangi kart iyiyse o alınır. Kart sorunluysa direk 14 günlük iade süresinde onu geri iade eder.Sıfır olarak almayın tabii ki. İkinci el olarak alabilirsiniz. AMD tarafında ki kartların ısınma sorunları, wattman hataları yüzünden size RX570 gibi kartları önermiyorum. En çok FPS'yi bu veriyor demekki en iyisi bu diyip alacağınız ürünün sorunlarını göz ardı etmek gibi bir hata yapmayın, herşey FPS değil. Bana kalırsa parayı biraz arttırıp 1060 alın.
1080 ne zaman orta düşük kartı oldu ?1050 Ti devri bitti başka kartlara yönel. 1080p orta düşük kartı oldu artık. 2020'de tamamen piyasadan silinir.
1080 ne zaman orta düşük kartı oldu?Ultra da oynatmadığı oyun yok hala 2K da.
1060'a 1500 versin sonra baksın ve görsün daha ucuza daha iyi olan 1650Super veya Rx5500 alabilceğini görsün demi sayın anti AMD sizde bir sorunun olması herkesin bu sorunu yaşadığı anlamına gelmez! Ben nvidia kartımda acayip fazla problem çektim ama bu benim umrumda bile değil. Hangi kart iyiyse o alınır. Kart sorunluysa direk 14 günlük iade süresinde onu geri iade eder.
1060'a 1500 verilir mi? Tamam örnek vericende biraz az salla fiyatıda inandırıcı ol. Şu anda 1150 TL'ye kutulu faturalı 1060 GAMING X buldum ben sahibindende. Bu arkadaş tam bir bütçe önermediği için bende ona göre cevap verdim tam bir bütçe verseydi bende ona göre alabileceği en mantıklı kartı söylerdim. Hepinizin ağzında işte aynı cümle ''Sende oldu diye herkeste olacak diye birşey yok'' bundan başka hiçbir savunmanız yok hepinizin ağzına bu laf yapışmış sakız gibi. Aynen hangi kart iyiyse o alınır RX5700XT alıpda ısınma sorunları, wattman sorunlarıyla kafayı yesin alan kişi, ama olsun nasıl olsa daha çok FPS veriyor hata vermesinin hiç bir önemi yok değil mi? Anti AMD1060'a 1500 versin sonra baksın ve görsün daha ucuza daha iyi olan 1650Super veya Rx5500 alabilceğini görsün demi sayın anti AMD sizde bir sorunun olması herkesin bu sorunu yaşadığı anlamına gelmez! Ben nvidia kartımda acayip fazla problem çektim ama bu benim umrumda bile değil. Hangi kart iyiyse o alınır. Kart sorunluysa direk 14 günlük iade süresinde onu geri iade eder.
Gt820m'mi kullanıyorsunuz?1080 ne zaman orta düşük kartı oldu ?Ultrada oynatmadığı oyun yok hala 2K da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.