1050 Ti için 350W PSU yeterli mi?

Numaraları önemli değil, hepsi SATA 3 bağlantısı. Kapak takılıysa kapağı söküp oraya bağlarsın.
SSD sistemin hızını çok artırır. Şöyle tarif edeyim, bilgisayarın tepki hızını görünce yeni bilgisayar almış gibi hissedersin.

Demek istediğinizi anladım. Ancak SATA 3 olduğundan emin misiniz? Anakart 2010 öncesine ait. O yüzden pek emin olamadım. Almadan önce yazılı bir bilgi görebilir miyim acaba? Ben bulamadım.

Demek istediğinizi anladım. Ancak SATA 3 olduğundan emin misiniz? Anakart 2010 öncesine ait. O yüzden pek emin olamadım. Almadan önce yazılı bir bilgi görebilir miyim acaba? Ben bulamadım.

Benim PC 10 yıllık bir sistem dün SSD aldım sata 3 portuna taktım format attım sadece format atmadaki etkisi inanılmaz di önceden format sürem 45dk üzerindeyken 20 dk altına düştü bu gün sadece açılış ve kapanış hızı için bilgisayar i açıp kapattım 23 saniyede açılıyor SSD mutlaka al bütçen yoksa bile en azından 120 GB al ve tak

Araştırmanız için teşekkürler. Peki 300 MB/s sata 3 bir SSd alıp Sata2 hızında kullanmak için değer mi?
Anakartınız destekliyor muydu? Yoksa SATA 2 hızı ile mi kullanıyorsunuz

SATA 2 portu 300 MB/S desteklediği için, SSD bu hızda bile HDD'den en az 2 kat daha hızlı çalışır.
Belki 3 kat hız artışı bile görebilirsin.

SATA 2 portu 300 MB/S desteklediği için, SSD bu hızda bile HDD'den en az 2 kat daha hızlı çalışır.
Belki 3 kat hız artışı bile görebilirsin.
Bu testi yapması yaklaşık 5 dakika sürdü. Düşününce 3 kat fazla olması aslında değer gibi.

Dosya Ekleri

• 33.PNG
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…