1050 Ti için 350W PSU yeterli mi?

Numaraları önemli değil, hepsi SATA 3 bağlantısı. Kapak takılıysa kapağı söküp oraya bağlarsın.
SSD sistemin hızını çok artırır. Şöyle tarif edeyim, bilgisayarın tepki hızını görünce yeni bilgisayar almış gibi hissedersin.

Numaraları önemli değil, hepsi SATA 3 bağlantısı. Kapak takılıysa kapağı söküp oraya bağlarsın.
SSD sistemin hızını çok artırır. Şöyle tarif edeyim, bilgisayarın tepki hızını görünce yeni bilgisayar almış gibi hissedersin.
Demek istediğinizi anladım. Ancak SATA 3 olduğundan emin misiniz? Anakart 2010 öncesine ait. O yüzden pek emin olamadım. Almadan önce yazılı bir bilgi görebilir miyim acaba? Ben bulamadım.

Demek istediğinizi anladım. Ancak SATA 3 olduğundan emin misiniz? Anakart 2010 öncesine ait. O yüzden pek emin olamadım. Almadan önce yazılı bir bilgi görebilir miyim acaba? Ben bulamadım.

Benim PC 10 yıllık bir sistem dün SSD aldım sata 3 portuna taktım format attım sadece format atmadaki etkisi inanılmaz di önceden format sürem 45dk üzerindeyken 20 dk altına düştü bu gün sadece açılış ve kapanış hızı için bilgisayar i açıp kapattım 23 saniyede açılıyor SSD mutlaka al bütçen yoksa bile en azından 120 GB al ve tak

Araştırmanız için teşekkürler. Peki 300 MB/s sata 3 bir SSd alıp Sata2 hızında kullanmak için değer mi?
Benim PC 10 yıllık bir sistem dün SSD aldım sata 3 portuna taktım format attım sadece format atmadaki etkisi inanılmaz di önceden format sürem 45dk üzerindeyken 20 dk altına düştü bu gün sadece açılış ve kapanış hızı için bilgisayar i açıp kapattım 23 saniyede açılıyor SSD mutlaka al bütçen yoksa bile en azından 120 GB al ve tak
Anakartınız destekliyor muydu? Yoksa SATA 2 hızı ile mi kullanıyorsunuz

SATA 2 portu 300 MB/S desteklediği için, SSD bu hızda bile HDD'den en az 2 kat daha hızlı çalışır.
Belki 3 kat hız artışı bile görebilirsin.
Bu testi yapması yaklaşık 5 dakika sürdü. Düşününce 3 kat fazla olması aslında değer gibi.

Dosya Ekleri

• 33.PNG
    33.PNG
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı