1050 Ti ile GTA 6 oynanır mı?

Belki 1660S'e geçerim hocam. Haklısınız 1050 Ti çok zor açma ihtimali 1600 serisi bile zorlanacak.

Galiba 1660S geçeceğim hocam.

Evet büyük ihtimal minimum RTX ekran kartı ister. Optimizasyon iyi olsa bile RTX isteyecek galiba.

Doğru hocam.

Burada tahmini konuşmaktayız zaten belki pek sistem istemeyecek Rockstar optimizasyonlarını gayet iyi yapan bir firma eğer oyun rage motoruyla yapılmaya devam ederse pek sistem isteyeceğini sanmam yani minimum bir 3060 istemez herhalde o zaman işi bayağı azıtırlar demek şu an ortalama AAA oyunlar için 1060-1070 kartları bile yetmekte 60FPS akıcı (ayarlar düşük vs.) oynamak için şu an zaten günümüz kasalarında minimum bir 1600 serisi şart.

1650S bile idealist oranda yetmekte. Nasıl zar zor açıyor?
Oyun şirketleri artık minimum ekran kartı olarak 1660-1660S önermeye başladı, kaldım ki bu GTA 6 gibi bir yapım olacak. Siz gerçekten açacağına inanıyor musunuz? 1080P en düşük ayarlarda 30 FPS oynatırsa dua edelim. Artık bu bileşenleri rafa kaldırmanın vakti geldi, 3-4 yıl öncesinde değiliz. Bana gelipte birisi 1660 GTA 6'yı oynatır derse son yapımlardan sonra inanamam.

Oyun şirketleri artık minimum ekran kartı olarak 1660-1660S önermeye başladı, kaldım ki bu GTA 6 gibi bir yapım olacak. Siz gerçekten açacağına inanıyor musunuz? 1080P en düşük ayarlarda 30 FPS oynatırsa dua edelim. Artık bu bileşenleri rafa kaldırmanın vakti geldi, 3-4 yıl öncesinde değiliz. Bana gelipte birisi 1660 GTA 6'yı oynatır derse son yapımlardan sonra inanamam.
Siz oyunun devrimsel şekilde aşırı gerçekçi grafikle falan çıkacağını mı düşünüyorsunuz hocam ?
GTA 6'nın GTA 5'ten pek de bir farkı olmayacaktır muhtemelen.

Siz oyunun devrimsel şekilde aşırı gerçekçi grafikle falan çıkacağını mı düşünüyorsunuz hocam ?
GTA 6'nın GTA 5'ten pek de bir farkı olmayacaktır muhtemelen.
Siz optimizasyonun mükemmel olacağına mı inanıyorsunuz? Ayriyeten dediğiniz şey saçma, arada koskoca 10 yıl var ve Rockstar'dan beklenen çok yüksek. Grafiksel açıdan oyun şahane olmak zorunda.

Günümüz oyunlarına Low ayarlarda bu FPS'i veremiyor, 1.5-2 yıl sonra çıkacak olan dev bütçeli bir oyun için fazla abartılı bir söylem.

Dostum doğru söylüyorsunda Rockstar optimizasyonu zaten her türlü düzeltecek adamlar Online kısmından hayvan gibi para alıyorlar ilk çıkışında kötü optimizasyonla çıksa bile oyuncuları üzmemek adına düzelteceklerdir yamalarla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı