1050 Ti ile GTA 6 oynanır mı?

Dostum doğru söylüyorsunda Rockstar optimizasyonu zaten her türlü düzeltecek adamlar Online kısmından hayvan gibi para alıyorlar ilk çıkışında kötü optimizasyonla çıksa bile oyuncuları üzmemek adına düzelteceklerdir yamalarla.
Yahu 5-6 yıl öncesinde değiliz, 1050 devri kapanalı kaç yıl oldu haberiniz yok herhalde? Firmalar artık bu tarz kartları umursamayacak, sokun kafanıza, yok artık yok. 16 seriside 1050 seriside mezara girecek. RDR 2'de dediğin FPS'i zor alıyor o kart, yapma be. 🤣

Dostum doğru söylüyorsunda Rockstar optimizasyonu zaten her türlü düzeltecek adamlar Online kısmından hayvan gibi para alıyorlar ilk çıkışında kötü optimizasyonla çıksa bile oyuncuları üzmemek adına düzelteceklerdir yamalarla.
Hedefleyecekleri en güçsüz cihaz olsa olsa Series S olur ki onun gücü bile 1060 6gb civarında bir şeydi. Series S'in yüksek ihtimalle oyunu 720p'den upscale edip en düşük ayarlarda oynatacağını da düşünürsek 1050ti'ın pek şansı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

480P'de orta ayar açar evet. Güldürmeyin hocam.

480p dedigin nedir Allah icin 2001 yilindaki gorseller bile daha net.

Dalga geçiyorum hocam zaten 16 serisinin orta grafiklerde açacağını düşünmüyorum belki düşük ayarlarda açar. Orta ayar için min 3060 ister gibime geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı