1050 Ti ile oyunlar kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

immersion

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bilgisayarımda tüm oyunlarda fazla derecede FPS düşüşü yaşıyorum. Daha önceden sadece PUBG Lite'de bu durumu yaşıyordum ve bugün CS:GO'da da yaşamaya başladım hatta PUBG Lite açılmamaya bile başladı. deli gibi FPS düşüşü alıyorum. Önceden FPS değeri tüm oyunlarda 300E kadar çıkabiliyordu. Tüm Driver'larım güncel PC'ye yeni USB ile temiz bir format attım. Technopat arızalı RAM tespiti videosundaki testi yaptım ve ramimde hiçbir sorun bulunmadı. Sıcaklık değerlerim de gayet normal yük altında işlemcim 60-65 arası GPU ise 65-70 arası değişiyor. HDD'ye ise arıza tespiti yaptığımda gayet sağlıklı olduğunu gördüm tüm parçalardımda hiçbir sorun yok fakat bilgisayarım önceden rahatlıkla çalıştırdığı oyunları şu an açarken hata veriyor, açtığımda FPS düşüşü yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
CPU: i5-7400.
GPU: GTX1050 Ti.
RAM: 8 GB DDR4.
HDD: 1TB WD10EZEX.
Bunlar HDD sentinel testi sonuçlarım.

1595367621915.png

Bunlar Windows aracı ile RAM testi sonuçlarım.

1595367738421.png

Bunlar ise FurMark ile yaptığım GPU testi sonuçlarım.

1595367799055.png

Kaspersky güçlü ve Ram tüketen bir antivirüsdür. Devre dışı bırakıp oyun performansınıza baktınız mı?
Bende de Kaspersky var ama böyle bir performans düşüşü yaşamadım. Ayrıca yorumuma gülen emoji atmışsınız. Sorduğum soruya mı attınız yoksa yukarıdaki resimlerden bir şey anlamadığıma mı güldünüz anlamadım.

Bende de Kaspersky var ama böyle bir performans düşüşü yaşamadım. Ayrıca yorumuma gülen emoji atmışsınız. Sorduğum soruya mı attınız yoksa yukarıdaki resimlerden bir şey anlamadığıma mı güldünüz anlamadım.
Hiçbir şey anlamadım demeniz komiğime geldi yalnıza. Hani şu derler ya 'Ben bişi bilmeyrum' aklıma o geldi 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı