1050 Ti PUBG Lite kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

immersion

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2018
Mesajlar
31
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ortada hiçbir şey yok iken birden bire PUBG Lite kasmaya başladı. 20-60 FPS arası gidip geliyor ve oyun gerçekten oynanmaz halde. Driverlarım NVIDIA'nın kendi sitesinden yüklendi ve güncel. 1 gün önce herhangi bir problem yok iken bugün deli gibi kasma yaşanıyor ve gerçekten sinir bozucu bir durum. Yardımcı olursanız sevinirim.

CPU: i5-7400.
GPU: GTX1050 Ti.
RAM: 8 GB DDR4.
HDD: 1TB WD10EZEX.

1595279384384.png
 
CPU ve GPU'nun oyun içi tam yükteki sıcaklık değerlerini göz altına alınız.
Normal değerler;
CPU: Yükte iken 70-80.
GPU: Yükte iken 70-85.

Fakat bu değerlerin altında olursa çok daha da iyi çalışacaktır bileşenler.

(Bu sıcaklık değerleri masaüstü bilgisayarlar için geçerlidir Laptop'larda daha da yüksek değerleri görebilir)
 
CPU her zaman 60-65
GPU ise Max 70'e çıkıyor. En son 2 ay önce termal macun sürdüm ve sıcaklıklar gayet normal fakat oyun çok fazla takılıyor arkadaşımda böyle bir sorun yaşanmıyor. Oyun güncelleme almadı en son dün gece girmiştim ve 300 FPS gayet akıcı bir şekilde oynadım bir problem olmamıştı.
 
Başka bir oyunda kasma yaşamıyordum zaten ama işin komik olanı PC'ye çok iyi bakıyorum her zaman temizliyorum ve Kaspersky Total Security ile her hafta tarama yapıyorum. Fakat Driver'ları bile düzgün bir şekilde güncel olmayan arkadaşımın bilgisayarında kasma donma vs. yok :D 1 haftadır her uygulamada sorun yaşıyorum Technopat'ın videosunu izleyip arızalı RAM tespiti yaptım FurMark testleri yaptım ve HDD hasarını taradım 3'ünde de hiçbir sorun çıkmadı daha yeni format atmama rağmen bu sorunların olması çok can sıkıcı bir durum şu an bir nebze düzelmiş gibi ama uçaktan atlarken vs. kasmalar yaşıyorum.
 

Geri
Yukarı