1050 Ti Intel i5 darboğaz yapar mı?

I5 işlemcinizin kaçıncı nesil olduğunu da söylemeniz lazım. Bir nevi modeli yani. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler deseniz orada modeli yazacaktır. Atıyorum I5 4460 gibi.

Eğer 1.nesil bir I5 ise darboğaz yapma ihtimali olabilir. Kullanacağınız çözünürlük de önemli.

GTX 1050 TI ile darboğaz yapacaktır. Özellikle işlemci gerektiren oyunlarda baya hissedersiniz. İşlemci 4 çekirdekli bile değil. Droplar olur.

Size tavsiyem X3440 ile değiştirmeniz işlemciyi. 100 TL'ye ikinci elini bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ona GTX 1050 TI takabilirsiniz. Yine de anakartın desteklememe ihtimali olabilir araştırmak lazım.

GTX 1050 Ti ile darboğaz yapacaktır. Özellikle işlemci gerektiren oyunlarda bayağı hissedersiniz. İşlemci 4 çekirdekli bile değil. Droplar olur.

Size tavsiyem X3440 ile değiştirmeniz işlemciyi. 100 TL'ye ikinci elini bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ona GTX 1050 Ti takabilirsiniz. Yine de anakartın desteklememe ihtimali olabilir araştırmak lazım.

FPS kaybı çok olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı