1050 Ti modelleri arasındaki fark

burakcakar

Megapat
Yer
Adana,Turkey
Daha fazla  
Meslek
Ziraat Mühendisi
Herkeze selamlar dostlar. Yakın zamanda bilgisayar alacağım. Ekran kartı olarak 1050 Ti düşünüyorum. Fark ettim ki her 1050 Ti aynı değil fiyat farkları var. Bunlar arasındaki farklar nelerdir?Aralarında kac FPS oynar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yük bindiğinde aşırı ısınır. Çift fanlı alman daha mantıklı olur. Bütçeniz ne kadar söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Oyun ve Twitch yayını için Ekran kartı önerisi

Konusunu açmıştım şuan için Ryzen 5 2600 işlemci almayı düşünüyorum. RTX 2000 serisi çıktığı için 1050Ti ile 8-12 ay vakit geçirip RTX'te 2060 çıkmasına kadar para biriktirmeyi düşünüyorum. Kısacası 1050ti ucuz bir modelini arıyorum konuya bir bakarsanız beklentilerime dair bir fikriniz olabilir hocam.

MSI GTX 1050 Ti 4GT LP 4GB GDDR5 Ekran Kartı V809-2404R - Nanokatalog
veya
Zotac GeForce GTX 1050 Ti PCIe 4GB GDDR5 Ekran Kartı ZT-P10510E-10L - Nanokatalog
Yeterli olur mu benim için? @Cole Phelps
En iyisi bildiğim kadarıyla Msi Gaming X modeli.
Dostum doğrudur marka değeri daha yüksek olabilir ama şuan için f/p ihtiyaç duyuyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı