1050 Ti sistem açılıp kapanıyor

Ogigogo

Kilopat
Makaleler
2
Ekran kartı: 1050 Ti.

Witcher 3 launcherında 'ekran kartının güncellemeleri eski' yazıyordu. Uzun zaman sonra ekran kartımı gittim güncelledim. PC'yi kapadım, ihtiyacım olunca tekrardan açmaya çalıştım, yarım saliseliğine çalıştı ve kapandı. Sonraki gün yine aynı problem(çalıştı kapandı). Ekran kartı güncellemesi yapabilir mi böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar prizlerin yerini tek tek değiştirdim, tek tek denedim, en sonunda prizleri ters çevirerek denedim. Anlamadığım şekilde çalıştı. Dün de bu şekilde yapmıştım da çalışmıstı. Prizde problem yok, denedim çalışıyor. Problem kabloda mı desem, başka bir kablo ile denedim ve aynı açılmama problemi vardı.
Güncelleme yapabilir mi böyle bir lanet şeyi ya. Yoksa PC pert mi oluyor? Güncelleme öncesi cillop gibi problemsiz kullanıyordum.

Arkadaşlar prizlerin yerini tek tek değiştirdim, tek tek denedim, en sonunda prizleri ters çevirerek denedim. Anlamadığım şekilde çalıştı. Dün de bu şekilde yapmıştım da çalışmıstı. Prizde problem yok, denedim çalışıyor. Problem kabloda mı desem, başka bir kablo ile denedim ve aynı açılmama problemi vardı.
Güncelleme yapabilir mi böyle bir lanet şeyi ya. Yoksa PC pert mi oluyor? Güncelleme öncesi cillop gibi problemsiz kullanıyordum.
Benim ki paranoyaklık ama bence güncelleme problemsiz ürünleri cihazları yavaşlatarak bir süre sonra kullanılamaz hale getirip yenisini almaya itiyor.

Benim ki paranoyaklık ama bence güncelleme problemsiz ürünleri cihazları yavaşlatarak bir süre sonra kullanılamaz hale getirip yenisini almaya itiyor.
Eski güncellemeye dönme diye bir olay var mı?

Muhtemelen statik elektrik birikmiş, elektrik kesintisi oluyor mu çok?
Arada bir ama o da elektrikler gittiği zaman. Çok cahilim anlamıyorum, statik elektriği kısaca anlatır mısın? Büyük zarar veren bir olay mı? Evde bazen şarteller atıyor, PC bir anda kapanıyor. Geçen ay çok yaşadım. Ama o sıkıntı bir anda güncelleme sonrası beni şimdi vurması garibime gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı