1050 Ti sistemden PS4'e geçilir mi?

Emrebaba3460

Hectopat
Evet beyler merhaba. Ben PC kullanıcıyım ve ideal bir PC'm var. 1050 Ti i3 7100. Neyse ben PS4 almak istiyorum sizce kararımdan dönmeli miyim? PS4 kullanmak daha cazip geliyor ve şu PS4 Plus özelligi nedir?

PS4 Plus özelliği online oynamana yarayan ek paket gibi bir şey. Paket sayılmaz bu arada tam olarak para verip alıyorsun ve online destekli oyunlarda online oynuyorsun bu sayede. Yalnız bilgisayar ortamından sıkıldın mı? PS4 ortamı güzeldir ama ileride bilgisayarımı keşke satmasaydım da dedirtebilir. Konsol tarafı daha sıcak geliyorsa alabilirsin. Bilgisayar bana daha çok hitap ettiği için ben geçmezdim.

Yanlış Bilgilendirme: PS Plus oyunları geçici değil kalıcıdır.
PS4'e geçmenin hiçbir mantığı yok, neden geçmek istiyorsun?
PS Plus, oyunları Online oynamak için ödediğin para ayrıca her ay sana geçici olarak birkaç oyun veriyor, bu oyunlar da çoğunlukla çok kaliteli olmayan oyunlar.

Sisteminizde sadece Singleplayer oyunlar oynuyorsanız geçilebilir. Ancak Multiplayer'da PS Plus gibi büyük bir dezavantaj var. Süreli üyeliğe para vererek Multiplayer oynayabiliyorsunuz neredeyse her oyunu. Yoksa tek kişilik oynayabilirsiniz. PC'niz kötü olsa geçin derdim ancak ben geçmeniz için bir sebep görmüyorum.

Bu arada PS Plus'ın verdiği oyunlar geçici değil kalıcı. Ayrıca çok güzel oyunlar verilebiliyor. Destiny 2, GOW 3 gibi oyunlar verildi yakın zamanda.

PS4'e geçmenin hiçbir mantığı yok, neden geçmek istiyorsun?
PS Plus, oyunları Online oynamak için ödediğin para ayrıca her ay sana geçici olarak birkaç oyun veriyor, bu oyunlar da çoğunlukla çok kaliteli olmayan oyunlar.
Neden böyle dediğinizi ben de anlamadım. PS Plus genellikle kötü oyunlar verebiliyor ama yıl içerisinde çok başarılı oyunları da verdi. Bence Destiny 2, Bloodborne, Beyond Two Souls ve GOW 3 gibi oyunları kötü olarak sayamayız. Ayrıca arkadaşın dediği gibi siz de PS Plus bulunduğu sürece bu oyunlar kalıcı. Sizde sadece 1 aylığına durmuyor.

İkiside olsun dostum. Apayri seyler bence. Herhangi bi zaman bilgisayara ihtiyac duyabilirsin ayni zamanda canin sikildiginda acip konsoldan oyunda oynayabilirsin bence zevkleri ve platformlari tamamen farkli. Bilgisayarda herseyi yapabilirsin ama playstationda sadece oyun oynayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı