1050 Ti ve Ryzen 5 1600 sistem toplama

Kemalcan355

Hectopat
Merhaba öncelikle, ben böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Sizce nasıl bir performans alırım? Oynayacağım oyunlar şöyle: CSGO PUBG VE FORTNITE.

Corsair Builder VS450 450W 80PLUS PSU
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-01 Kırmızı LED MidTower ATX Gaming Siyah Kasa
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk
Asus GeForce GTX1050 Ti ROG STRIX GAMING 4GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı
AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek İşlemci
Asus PRIME B350M-E AMD Çipset B350 Soket AM4 DDR4 2666MHz Led Aydınlatmalı Anakart
ADATA 8GB XPG GAMMIX D10 DDR4 3000Mhz CL16 Single Kit Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 1400 almanı öneririm okadar masrafa gerek yok işini r5 1400 görür
Ayrıca anakartın 3000mhz ram destekleniyor.
Pardon desteklemiyor
Yorum için tesekkur ederim. Ayrica bir sorum daha olucak musade ederseniz. Benim eski laptopimdan cikan 1tblik bir hdd var. Bunu 2. Bir hdd olarak bilgisayarima takabilir miyim? Icerisin de benim icin ozel dosyalar , fotograflar vs. var. Tekrardan tesekkur ederim :)

Yorum için tesekkur ederim. Ayrica bir sorum daha olucak musade ederseniz. Benim eski laptopimdan cikan 1tblik bir hdd var. Bunu 2. Bir hdd olarak bilgisayarima takabilir miyim? Icerisin de benim icin ozel dosyalar , fotograflar vs. var. Tekrardan tesekkur ederim :)
Sata kablon varsa olur notebook hdd si ile masaüstü hdd arasındaki fark büyüklüğüdür ve voltaj gereksinimi farklıdır.

Sata kablon varsa olur notebook hdd si ile masaüstü hdd arasındaki fark büyüklüğüdür ve voltaj gereksinimi farklıdır.
Abi öncelikle Selamun Aleykum, dediğin gibi ram'i değiştirdim bilgisayarı topladım ama gel gelelim cs go da gereken performansı alamıyorum. Silahla ateş edince, bomba atınca vs. fps 170 lere kadar düşüyor.

Not: ayarlar low da.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı