1050Ti Monitör Önerisi

jokeriss

Kilopat
Daha fazla  
Bütcem yaklaşık 400-450 TL Ekran kartım GTX 1050Ti PUBG Dota CS gibi oyunlar oynuyorum. Araştırmalarıma göre bir kaç monitör çıkartım fakat monitörler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için size danışmak istedim. DVI daha güzel görüntü vereceğini okudum birkaç yerde o yüzden DVI girişli kullanmayı düşünüyorum. Monitörler hakkında birkaç tane de sorum olacak kısaca cevaplarsanız çok sevinirim.

1. Kontrast oranı nedir ne işe yarar? Bir monitörde bu oran 1milyon:1 diğerinde 1000:1 bu fark nedir?
2.Tam olarak nasıl isimlendiriliyor bilmiyorum fakat bazı ekranlar mat gibi oluyor yani camdan giren ışığı yansıtmıyor. Bazılarında ise gündüz vakti direk kendimizi görüyoruz ki bu sinir bozucu bişey benim için. Bunlar ne olarak adlandırılıyor teknik bir ismi var mı tercihim mat ekrandan yana bunu nasıl anlayabilirim?

Acer K222HQLBD 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı
Acer G236HLBbd 23" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı
BenQ GW2270 21.5" 5ms (Analog+DVI-D) Full HD VA Monitör Fiyatı
Viewsonic VA2445-LED 23.6" 5ms (Analog+DVI) Full HD LED Fiyatı
Viewsonic VA2261 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütcem yaklaşık 400-450 TL Ekran kartım GTX 1050Ti PUBG Dota CS gibi oyunlar oynuyorum. Araştırmalarıma göre bir kaç monitör çıkartım fakat monitörler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için size danışmak istedim. DVI daha güzel görüntü vereceğini okudum birkaç yerde o yüzden DVI girişli kullanmayı düşünüyorum. Monitörler hakkında birkaç tane de sorum olacak kısaca cevaplarsanız çok sevinirim.

1. Kontrast oranı nedir ne işe yarar? Bir monitörde bu oran 1milyon:1 diğerinde 1000:1 bu fark nedir?
2.Tam olarak nasıl isimlendiriliyor bilmiyorum fakat bazı ekranlar mat gibi oluyor yani camdan giren ışığı yansıtmıyor. Bazılarında ise gündüz vakti direk kendimizi görüyoruz ki bu sinir bozucu bişey benim için. Bunlar ne olarak adlandırılıyor teknik bir ismi var mı tercihim mat ekrandan yana bunu nasıl anlayabilirim?

Acer K222HQLBD 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı
Acer G236HLBbd 23" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı
BenQ GW2270 21.5" 5ms (Analog+DVI-D) Full HD VA Monitör Fiyatı
Viewsonic VA2445-LED 23.6" 5ms (Analog+DVI) Full HD LED Fiyatı
Viewsonic VA2261 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı
PHILIPS 23" 234E5QSB/01 Full HD DVI VGA AH-IPS MONİTÖR
Günlük kullanım için ve oyun için gayet güzel bir monitör diye düşünüyorum.
IPS panel renkleri canlı.
Fiyatı da gayet uygun şuan da
Bende en kısa sürede bir tane edineceğim.

öneriniz için teşekkürler. bilginiz var ise 2 soruma cevap verebilirmisiniz aklımı kurcaladı baya
Şuanda baktım, ekrana baktığın zaman kendini veya herhangi bir cismi yansıma olarak görmüyorsun. Yani burada kullanıldığı için ve görme imkanım da olduğu için bence düşünmeden alabilirsin isteklerini fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Fiyat olarak da güzel bir indirim var anladığım kadarı ile. En son baktığımda yaklaşık 600 650 tl civarıydı fiyatı. Şuanda 528 tl.
PHILIPS 23" 234E5QSB/01 Full HD DVI VGA AH-IPS MONİTÖR

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı