Çözüldü 1060 ve R5 1600 AF değerlerde bir dar boğaz var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

utku_48

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir bilgisayar topladım. Apex Legends oynuyorum. Değerlerimde bir darboğaz veya anormallik var mı?

Donanımlarım:
  • GTX 1060 3GB
  • R5 1600 AF
  • 8 GB RAM
  • FSP Hyper K 500W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok teşekkür ettim değerli yorumlarınız için. Peki önerebileceğiniz bir fan var mı?
Kendim kullanıyorum, linktekinin ışıksız modelini. Mazgaldan hava çektiği için yaptığı aşırı ince ses dışında (normal olarak yani) bir ses yok. Öneririm.

Bir problem yok. Değerler gayet normal. Kasanın arkasına ve ön kısmına fan takarsan, ciddi sıcaklık değişimi gözlersin. 80 derece de kabul edilemeyecek bir sıcaklık değil. Zorlayabildiğin kadar zorla, sıkıntı yok.

Önden hava girişi yok, yandan yok, alttan yok. Üstten hava çıkışı yok, sadece arkadan var. İçeri hava girmiyor ki dışarı atsın! Üste bir fan takmanızı öneririm.
Çok teşekkür ettim değerli yorumlarınız için. Peki önerebileceğiniz bir fan var mı?

Teşekkürler yorumunuz için.

Kendim kullanıyorum, linktekinin ışıksız modelini. Mazgaldan hava çektiği için yaptığı aşırı ince ses dışında (normal olarak yani) bir ses yok. Öneririm.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…