Kendim kullanıyorum, linktekinin ışıksız modelini. Mazgaldan hava çektiği için yaptığı aşırı ince ses dışında (normal olarak yani) bir ses yok. Öneririm.Çok teşekkür ettim değerli yorumlarınız için. Peki önerebileceğiniz bir fan var mı?
Çok teşekkür ettim değerli yorumlarınız için. Peki önerebileceğiniz bir fan var mı?Önden hava girişi yok, yandan yok, alttan yok. Üstten hava çıkışı yok, sadece arkadan var. İçeri hava girmiyor ki dışarı atsın! Üste bir fan takmanızı öneririm.
Teşekkürler yorumunuz için.Bir problem yok. Değerler gayet normal. Kasanın arkasına ve ön kısmına fan takarsan, ciddi sıcaklık değişimi gözlersin. 80 derece de kabul edilemeyecek bir sıcaklık değil. Zorlayabildiğin kadar zorla, sıkıntı yok.
Kendim kullanıyorum, linktekinin ışıksız modelini. Mazgaldan hava çektiği için yaptığı aşırı ince ses dışında (normal olarak yani) bir ses yok. Öneririm.Çok teşekkür ettim değerli yorumlarınız için. Peki önerebileceğiniz bir fan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.