En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Ben FPS'den çok akıcı oyun oynamayı tercih ediyorum. Far Cry 5, Resident Evil 3, Resident Evil 2 Remake, sadece Single oynuyorum. Bir tek Titanfall 2 MP oynuyorum fare hareketlerinde lag oluyor, inputlag değil ama takılıyor böyle sağ çeviriyorum mouse u mesela sn leyik donup geçiyor. Adamı vuramıyorum.
Ben FPS'den çok akıcı oyun oynamayı tercih ediyorum. Far Cry 5, Resident Evil 3, Resident Evil 2 Remake, sadece Single oynuyorum. Bir tek Titanfall 2 MP oynuyorum fare hareketlerinde lag oluyor, inputlag değil ama takılıyor böyle sağ çeviriyorum mouse u mesela sn leyik donup geçiyor. Adamı vuramıyorum.
Vallahi yıllardır ben de var bu sorun, bilgisayarda değiştirmediğim parça kalmadı. Artık en son işlemci kaldı yani. Daha öncelerde konu açtım ama yazan eden olmadı çok. Bende sorunumu çözemedim. 30 FPS olsun görüntü akıcı olsun yeter. Ama böyle titreye tireye dönüyor görüntü. Gittim Rival 710 bile aldım yani belki mouse dandik ondandır diye o da çözmedi. Gamepad aldım. Onda akıcılık arttı ama dediğim sıkıntı tam olarak çözülmedi. Ondada analog çevirince görüntü bazen tekliyor.