1070 Ti ve 1080p monitör için işlemci tavsiyesi

Anakart - MSI Z270 SLI.
İşlemci - Intel i7 7700K.
RAM - Corsair Vengeance 3000 MHz 2*8
Ekran kartı - MSI GTX 1070 Ti.
İşlemci soğutucu - Seidon sıvı soğutma.
Kasa - Cooler Master Masterbox TD500 mesh.
SSD - Kingston 120 GB.
M.2 - Corsair 480 GB.
HDD - Seagate 1TB 7200 RPM.

Anakartı satıp bu işlemciyi alın
Soğutma belki uyumlu olmaz onu da satarsınız

?
Anakartı satıp bu işlemciyi alın
Soğutma belki uyumlu olmaz onu da satarsınız

Hocam anakartta göğden gelecek herhalde.

1-ne tür oyunlar oynarsınız?
2-renk kalitesine mi FPS'ye mi önem verirsiniz?

Ben FPS'den çok akıcı oyun oynamayı tercih ediyorum. Far Cry 5, Resident Evil 3, Resident Evil 2 Remake, sadece Single oynuyorum. Bir tek Titanfall 2 MP oynuyorum fare hareketlerinde lag oluyor, inputlag değil ama takılıyor böyle sağ çeviriyorum mouse u mesela sn leyik donup geçiyor. Adamı vuramıyorum.

Ben FPS'den çok akıcı oyun oynamayı tercih ediyorum. Far Cry 5, Resident Evil 3, Resident Evil 2 Remake, sadece Single oynuyorum. Bir tek Titanfall 2 MP oynuyorum fare hareketlerinde lag oluyor, inputlag değil ama takılıyor böyle sağ çeviriyorum mouse u mesela sn leyik donup geçiyor. Adamı vuramıyorum.

7700k bayağı iyi işlemci hocam o takılmalar ondan olmayabilir, format denediniz mi?

7700k bayağı iyi işlemci hocam o takılmalar ondan olmayabilir, format denediniz mi?

Vallahi yıllardır ben de var bu sorun, bilgisayarda değiştirmediğim parça kalmadı. Artık en son işlemci kaldı yani. Daha öncelerde konu açtım ama yazan eden olmadı çok. Bende sorunumu çözemedim. 30 FPS olsun görüntü akıcı olsun yeter. Ama böyle titreye tireye dönüyor görüntü. Gittim Rival 710 bile aldım yani belki mouse dandik ondandır diye o da çözmedi. Gamepad aldım. Onda akıcılık arttı ama dediğim sıkıntı tam olarak çözülmedi. Ondada analog çevirince görüntü bazen tekliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı