1070Ti Sistem toplama

Nykspo

Kilopat
Black Friday indirimleriyle bilgisayar toplamak istiyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır bekliyorum bu süre zarfında kendime bütçe yapabildim. Elimde 8000-9000 TL mevcut bu sisteme 1070Ti sığdırmak istiyorum. Her şeyi baştan satın alacağım yani bana monitöründen tutun faresine kadar hepsi uyumlu bir sistem önermenizi umuyorum. Bu bilgisayarda birçok işimi yapabilmem lazım, mühendislik programları, render yapabilmeli ve oyunları akıcı oynayabilmeliyim. İki kriter önemli benim açımdan;

1-Önemli bileşenleri Vatan'dan almayı düşünüyorum(Anakart, ekran kartı, işlemci). Diğer bileşenleri'de internet üzerinden sadece İtopya'dan almayı düşünüyorum(Kasa, PSU, RAM...). İnternet alışverişine çok güvenmiyorum.

2- RGB olmasını istiyorum, yaklaşık 7 yıldır Casper marka bir laptop kullanıyorum bu benim 2. bilgisayarım olacak ve her şeyi süper olmasını istiyorum. Uzun bir süredir yeni bir bilgisayarın hayalini kuruyorum..

Hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan almayı düşünüyorum
her şeyi süper olmasını istiyorum

Vatan'dan alırsanız her şeyin süper olmasını beklemeyin. O kazık fiyatlar o gün bile fazla inmez.
Ayrıca internet alışverişine güvenmiyorum diyorsunuz, ama 10 senedir o kadar eşya aldım, bir kez bile bir şey olmadı. Güvenilen sitelerden alırsanız sorun yaşamazsınız. Burada zaten güvenilmeyen bir siteyi kimse önermez.

Kısa süreli cezadan dolayı yazamadım. Çok haklısınız ve şuan size hak veriyorum, konuyu açarken Vatan'da 1070Ti 3.556 TL iken şimdi 4.704 TL. Durduk yere zam yapan(dolar kuru düştüğü halde) ve boş bir firma olduğunu görmüş oldum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı