1080 Ti Asus Turbo alınır mı?

Eki Görüntüle 337958

Peki sizce bu ikisinden hangisini almalıyım, OC versiyonunu almaya sizce gerek var mıdır?

RTX kartlar fazlasıyla tuzlu, zaten ortada ne Ray Tracing var ne bir şey. Bekleyip görmek isterdim ama doların durumuna güvenemiyorum.
OC versiyonu almak daha mantıklı olabilir ya bu ekran kartı nasıl bu kadar düştü fiyatı ben dolar 4,5 ken bile 3600'e aldım Gaming X'i.

Vergi gitmesine gidiyorda kusura bakmayın ama uçuk kaçık fiyat yazan birçok kişi var. Peki neden X mağazası 1 TL'ye satıyorsa W mağazası 10 TL'ye satıyorr ?
Kimse yok herkes aldığına göre satıyor. Nanokatalogla vatan'ı bir tutamazsın teki yurtdışından getiriyor teki köküne kadar vergisiyle çalışan ücretleriyle satıyor. Hayal dünyası seninki.

Benim anlamadığım şu;
Madem dolar yükseliyor diye jet hızıyla zam yaptılar şimdi dolar azda olsa düşüyor neden hiç fiyatlar aşağı inmiyor ?
Evet doğru ancak dolar yükseldi diye tüm site için konuşmuyorum çoğu zam yaptı fakat o anki dolar kuruna göre almadıkları için çok fazla pahalı şekilde satılmadı şuanki indirimlerde görüyoruz bunu.
Mesela monitörlerler dolar yükseltiği halde indirimlerde çok ucuza alınırken şimdi stok sorunu olduğundan ve öncekinden daha pahalıya aldıklarından fiyatı fazla gelmekte önceden pahalı aldıkları için indirselerde çok fazla fiyatı aşağıya çekmiyor. Döviz kuru ile çalışanlar biraz düşürüyor ancak dediğiniz kadar değil çünkü dolar sürekli aşağıya doğru düşmekte ve ürünleri pahalıya aldıkları için zarar etmemek için orta yol bulmaya çalışıyorlardır.
2070 500 dolar değil muhtemelen dediğim gibi 600-650 dolar arasında dolaşıyor gibi görünüyor gene pahalı fakat 3900' a satılacak gibi durumda değil şu an.
Şunu da belirteyim devlet alış fiyatı üzerinden değil satış fiyatı üzerinden %18 KDV alıyor. Çoğu herkes hemen hesap kitabı işini 500 dolar üzerinden yaparsa tabi ki fiyatlar beklendiği gibi çıkmayabilir satanlara bağlı durum ne kadar pahalı satarsa oranda o kadar artacağından vergisi de o kadar olacaktır. 5 bin liraya satıyorsa 900 lirasi vergidir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı