1080 Ti Asus Turbo alınır mı?

Ali Güngör bey açtığı konuda vergiler dahil yazıyordu.
Bu klasik laftır sadece satış fiyatın üzerinden KDV ekleyince öyle oluyor düz hesap yani. İstediği fiyatlarda satabilirler. 4.5 5 gibi fiyatlarda satılır zaten Asus modelleri pahalı oluyor hep ancak o fiyatta satacaklarını sanmıyorum bende.

Bu klasik laftır sadece satış fiyatın üzerinden KDV ekleyince öyle oluyor düz hesap yani. İstediği fiyatlarda satabilirler. 4.5 5 gibi fiyatlarda satılır zaten Asus modelleri pahalı oluyor hep ancak o fiyatta satacaklarını sanmıyorum bende.
Kimse ne olacağını bilmiyor. NVIDIA'nın tavsiye edilen fiyatı bu şekilde. Tabiiki ülkede fırsatçı çok.

Kimse ne olacağını bilmiyor. NVIDIA'nın tavsiye edilen fiyatı bu şekilde. Tabiiki ülkede fırsatçı çok.
Hatırlıyorum 900 ve 1000 serilerindeki dedikleri tavsiye edilen satış fiyatında hiç bir zaman satılmadı.
Dediğim gibi sadece fiyatın üzerinden KDV ekliyor. Adamlar kar edecek şekilde satıyor yaygın satılmıyor ve doların yüksek olması dezavantajından karı fazla ekleyebilir öte yandan garantisi osu busu diye onu da eklemiştir eminim :).

Hatırlıyorum 900 ve 1000 serilerindeki dedikleri tavsiye edilen satış fiyatında hiç bir zaman satılmadı.
Dediğim gibi sadece fiyatın üzerinden KDV ekliyor. Adamlar kar edecek şekilde satıyor yaygın satılmıyor ve doların yüksek olması dezavantajından karı fazla ekleyebilir öte yandan garantisi osu busu diye onu da eklemiştir eminim :).
Benim anlamadığım şu;
Madem dolar yükseliyor diye jet hızıyla zam yaptılar şimdi dolar azda olsa düşüyor neden hiç fiyatlar aşağı inmiyor ?

Kart şu an Hepsiburada'da indirimde 4600 TL, benim aklımda 2070 almak vardı ama bu fiyat da kafamı karıştırmadı değil. Sizin düşünceleriniz neler, cayır cayır yanar mı kart? Alternatif olarak şu modeller var ama 5000+.
Fikirleriniz nedir?
@Oreki
Bence 1080 alıp geç, bende 1060 dan geçtim gerçekten arada çok fazla fark var.Konuyla alakasız ama birşey sorucam 144 hz monitör ile oyun oynarken 144 hz geçmeden yırtılma yaşıyormusun?

Yav arkadaş ne fırsatçısı diyorsun ya kafan mı güzel devlete vergi gidiyor çoğu hala fırsatçı diyorsun.

Ezbere cümlelerden sıyrıl azıcık kafanı kaldır yav.
Vergi gitmesine gidiyorda kusura bakmayın ama uçuk kaçık fiyat yazan birçok kişi var. Peki neden X mağazası 1 TL'ye satıyorsa W mağazası 10 TL'ye satıyorr ?

Biraz daha ver çift fanlı al. 75 derece altına inmez bence yükte iken 85-90 bile görürsün. En iyisi çift fanlı almak.

RTX 2070, GTX 1070 Ti veya GTX 1080 ile kapışır. GTX 1080 Ti ile kapışamaz bence.
1080'den bir tık (çok küçük) daha güçlü olacakmış. [emoji22]

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı