1080 Ti Asus Turbo alınır mı?

Eki Görüntüle 337958

Peki sizce bu ikisinden hangisini almalıyım, OC versiyonunu almaya sizce gerek var mıdır?

RTX kartlar fazlasıyla tuzlu, zaten ortada ne Ray Tracing var ne bir şey. Bekleyip görmek isterdim ama doların durumuna güvenemiyorum.
1080 Ti 'dan neden 1080'e düştünüz.Alınacaksa OC versiyonu alınabilir.

Kardeşim o kadar para vermene gerek yok. Yayıncı editör meditör değilsen bana soracak olursan işini fazlasıyla görecek olan kart 1060 6 GB'dir. Hani almışken iyisini alayım diyorsan 1070 Ti almalısın. PUBG gibi bir oyunun bile sistem gereksinimleri GTX 660 2 GB iken düşün ki 1070 Ti gibi bir kartın ömrü nedir sence ? Çıkacak bir oyun düşün. O oyunun minimun sistem gereksinimlerinde 1070 Ti yazmasına bana soracak olursanız en kötü 10-15 sene var. Hele elinde Hz'i yüksek bir monitör yoksa zaten 1070 Ti'da aldığın 100 FPS ile 1080 Ti'da aldığın 300 FPS'in farkını emin ol anlamazsın. Boşa para verme derim ki eğer yayıncı editör cart curt değilsen. Şuanki güncel oyunların istisnasız hepsini High'da oynarsın 1070 Ti ile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı