1080 Ti PUBG FPS Düşmesi

lmavi

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Türk Telekom mağaza müdürü
MSI Gaming 1080 Tİ
İ7 7700K
16 GB RAM
MSI Z270 M3 Anakart

Sistemim yukarı da yazığım gibidir. PUBG oynuyorum ve Twitch yayın yapıyorum. En düşük aldığım FPS 60 en yüksek aldığım FPS 144. Son 3 güne kadar her hangi bir sorunum yoktu, mükemmel şekilde yayınımı da yapıyordum oyunumu da oynuyordum. Oyun esnasında 3 gün önce bir anda FPS 15 - 16'ya düştü ve o gün den sonra bir daha düzelmedi. Oyuna giriyorum 100 110 FPS ile başlıyorum fakat 50-60 gibi rakamlara düşüyor fakat bu rakamlarda kasmaması gerekirken, akıcılık kayboluyor yer yer çok fazla şekilde kasıyor.
Şimdi sizin soracaklarınızı tahmin ederek yazacaklarım, ısı değerlerinde herhangi bir sorun yok. Driver güncellemelerin de herhangi bir sorun yok.
Yaptıklarım:

-Format attım.
-Nvidia Driver defalarca sildim yeni den kurdum.
-İnternet üzerinde bulabildiğim tüm Nvidia denetim masası ayarlarını yaptım.
-Steam başlangıç ayarları oyun için yapılacak olan bütün ayarları yaptım.
Sorun nerede olabilir. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Windows 10'da Xbox Game DVR kapattınız mı ?

Optimizasyon sorunlu bir oyunda hem oynayıp hemde yayın yapmak tek bir bilgisayarın harcı değil. Eğer yayın yapmak da ciddiyseniz yayın için ek bir işlem gücü yüksek bilgisayar almanız sorununu çözer. Yada bu oyunun yayınını yapmayın.

Bence bir izleyici olarak PlayerUnknown's Battlegrounds izlemek eziyetten başka bir şey değil.

Windows 10'da Xbox Game DVR kapattınız mı ?

Optimizasyon sorunlu bir oyunda hem oynayıp hemde yayın yapmak tek bir bilgisayarın harcı değil. Eğer yayın yapmak da ciddiyseniz yayın için ek bir işlem gücü yüksek bilgisayar almanız sorununu çözer. Yada bu oyunun yayınını yapmayın.

Bence bir izleyici olarak PlayerUnknown's Battlegrounds izlemek eziyetten başka bir şey değil.

1080P yayın veriyordum hiç bir sorunum yoktu, bir güncelleme gelir vs. bir şey oldu da sorun çıktı desem yok durduk yere oldu bu yüzden bir şeylerde sorun arıyorum. Ayrıca yayın açmadığım zaman da değişen birşey yok aynı akıcılık kaybı ve ufak donmalar FPS düşüşleri yaşıyorum.

Muhtemelen olmamıştır fakat nvidia geforce experience üzerinden oyunun optimize edilip edilmediğine bakın. Oyunu optimize ettiği zaman bu tarz sorunlar oluyor.

Muhtemelen olmamıştır fakat nvidia geforce experience üzerinden oyunun optimize edilip edilmediğine bakın. Oyunu optimize ettiği zaman bu tarz sorunlar oluyor.
Ge Force EXperince üzerinden optimize ederek de denedim etmeden de denedim :) teşekkürler

Sanırım HD Graphics ile oyun başlıyor olabilir, onu nVidia’ya almayı deneyin.
Nvidia ile başlatıyorum onda sorun yok, Artık yazılımsal olduğunu düşünmemeye başladım donanımsal bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı