1080 Ti sistem toplama

Anakart biraz fazla olmuş sanki. 1080Ti mükemmel mükemmel kart ama sonuçta daha günceli çıktı 2080 ön sipariş verseydiniz içinde yeni teknoloijiler barındırıyor.

Hayırlı olsun ne kadar mal oldu?

Anakart biraz fazla gibi bence de, belki sli yaparız [emoji28]

Hocam 1080ti yi yaklaşık 1 aydan fazla bir süre önce sipariş etmiştim, o nedenle 2080ti alma fırsatı olmadı, piyasaya bir çıksın benchmarklar gözüksün muhtemelen 2080ti önsipariş vereceğim gibi duruyor.
Belki de vermem şu an bilmiyorum.
Nvidianın gaming tvsini bekliyorum açıkçası, 4k 144hz monitörler şimdilerde 20k, mönitörler ucuzlamadığı sürece 1080ti yeter gibi

Fiyatı tam hesaplamadım aslında, açıkçası bir oyun odası dizayn ettim baştan başa; masa, rgb oyuncu koltuğu, ps4 pro, ps vr, move vs aparatlar, 65” philips oled ambilight tv, philips hue lambalar, 7.1 ses sistemi vs herşey yaklaşık 60bin civarı tuttu [emoji28]

Herkese nasip olur inşallah, güzel dilekler için teşekkürler [emoji1327]‍♂️

Hayali sistem diye atlayanları rapor edeceğim artık.
Kasa olarak mesh modelini alsaydın daha iyi olurdu. İstersen sonradan da ön kapak alabilirsin. Ayriyetten satılıyor kasanın parçaları modüler bir kasa olduğu.

Keşke sistem toplarken bu tavsiyeyi verseydin :)

Ama eğer dediğin gibi modülerse sonradan da halledilir, aynı kasa aynı marka model ekran kartı kullanıyoruz sanırım [emoji1327]‍♂️

Memnun musun nasıl bilgisayarın?

Yanlış anlamazsınız umarım aylık kazancınız nedir?

Est. kardeşim yanlış anlayacak bir durum yok [emoji1303]

Avukatlık yapıyorum istanbul bakırköyde, aylık kazanç aydan aya değişiyor. Ancak elime toplu büyük bir para geçti bir davamdan, onu bu şekilde değerlendirme hayalim vardı. Çok şükür kısmet oldu.

Est. kardeşim yanlış anlayacak bir durum yok [emoji1303]

Avukatlık yapıyorum istanbul bakırköyde, aylık kazanç aydan aya değişiyor. Ancak elime toplu büyük bir para geçti bir davamdan, onu bu şekilde değerlendirme hayalim vardı. Çok şükür kısmet oldu.
@zaser ah kardeşim ah, keşke sana öyle davranmasaydım. Tabiri caizse sana bir pislik gibi davrandım. Şimdi çok pişmanım çok. Beni affedecek misin?:utandım:.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Benimde hayalim gaming room. Ama önümde uzun bir yol var. Üniversiteye iyi hazırlanmam lazım.[emoji4]
Siz ne zaman sınava giriceksiniz? Ben de 2019'da Universiteye yüksek puanla girersem babam bana 6000 TL'ye sistem dizmem için para vericek:).

@zaser ah kardeşim ah, keşke sana öyle davranmasaydım. Tabiri caizse sana bir pislik gibi davrandım. Şimdi çok pişmanım çok. Beni affedecek misin?:utandım:.

Siz ne zaman sınava giriceksiniz? Ben de 2019'da Universiteye yüksek puanla girersem babam bana 6000 TL'ye sistem dizmem için para vericek:).

Hüseyin üslubuna dikkat edersen iyi olur

Custom soğutmalara göz attınız mı gerçekten çok farklı mesela ben oda ayıramadım ama salonda bir köşe yaptım bilgisayar için kendi halimde takılıyorum madem odanız var kesinlikle custom bakın bütçeniz çok iyi ve görsellik için eşsiz custom sıvı soğutmalar. Türkiye'de kime yaptırabilirsiniz bilmiyorum tabi :D

@EvieFrye Pislik gibi bizim bizim kullandığımız Türkçede hoş değil yalnız kardeşim eğer Azerbaycan Türküysen söyleyeyim dedim :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela 6000 dolara sizin sisteminizden kurmuşlar. Tabi Amerika parçaları olduğu için daha ucuza gelir ama yine de yapılabilir :) Olmasa da çok önemli değil tabi fantazi sadece.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı