- Makaleler
- 3
Katılıyorum 2.el alırsan 1080Ti ama yok sıfır param var falan dersen 2080 alabilirsin. Ama gidip sıfır 1080Ti almak çok mantıklı olmaz o kadar fiyat farkı yok aralarında.
Katılıyorum 2.el alırsan 1080Ti ama yok sıfır param var falan dersen 2080 alabilirsin. Ama gidip sıfır 1080Ti almak çok mantıklı olmaz o kadar fiyat farkı yok aralarında.
RTX 2080 almak şu an mantıklı değil. Çoğu GTX 1080 Ti kullanıcısı RTX almak için kartlarını satılığa çıkartıyor. Fiyatları ise çok güzel aralıklarda sıfırına göre. İyi bir araştırma yaparsan 4.000 TL bandında GTX 1080 Ti bulman mümkün. Bence araştır. RTX 2080 hala sorunlu olan bir kart güncelleme ile halledilecek olsa bile.
Ben de 2.el aldım 1080Ti'ı. Mining yapacak olan varsa 5-6 bin liralık kartla tebrik ederim kendisini zira mining için kârlı bi kart değil 1080Ti. Yakın faturalı veya sadece oyun için kullanıldığını düşündüğün kart sahiplerine yönel ağızlarını ara bulursun illaki. Hangi şehirdi bu arada?Hocam 2. el sağlamda nasıl bulabilirim ki 1080 ti çoğu kartlar mining veya fazla ısıda hor kullanılmıştır sanırım onuda bilemiyosun
En ucuzu ne ise onu al.Hangi modelini tercih etmeliyim sizce RTX 2080'in? MSI Gaming X RTX 2080 mi? Gigabyte 2080 mi? Asus Strix 2080 mi?
Ben de 2.el aldım 1080Ti'ı. Mining yapacak olan varsa 5-6 bin liralık kartla tebrik ederim kendisini zira mining için kârlı bi kart değil 1080Ti. Yakın faturalı veya sadece oyun için kullanıldığını düşündüğün kart sahiplerine yönel ağızlarını ara bulursun illaki. Hangi şehirdi bu arada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.