1080 Ti sistem toplama

Çok güzel sistem toplamışsınız. Hiçbir şeyden kısmamışsınız tebrik ederim. Kişisel zevkler için döktüğüm para benimde gözüme gelmez. Hayırlı olsun. Size bu güzel sistemde kalan eksik 1-2 parça bir şey söyleyeceğim.
1. Sleeve kablo seti.
2. RGB egzoz fan. Fan olarak aynı marka olması açısından, Cooler Master Masterfan PRO 140 RGB Air Flow öneriyorum.
Bu yazdığım eksikleri giderdiğiniz taktirde sistem görsel olarak 10/10 olacaktır. Güle güle kullanın.

Çok teşekkürler,

Kablo seti sipariş etmiştim ancak sorun yaşandı elime geçmedi bir türlü, tekrar söyleyeceğim.

Egzoz fan siz söyleyene dek gözüme çarpmamış ve aklıma gelmemişti, güzel fikir onu da yazayım listeye

Vay anasını ya hayırlı olsun.
Ya hemen 1-2 güncel oyundan afterburner değerleri paylaşır mısınız merak ettim gerçekten. Monitör neydi bu arada?

Şehirdaşındayım haftasonu için, pazartesi paylaşırım ancak forza horizon 4 benchmark testinde sıcaklık 74ü geçmedi, grafikler malumunuz, zorlayıcı.

Monitör asus pg27vq, 2k 165hz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı