1080p 144 Hz Monitör Önerisi

Hocam başka sitede de yok maalesef. Sadece onlar satıyor. Mail attım şimdi detaylı şekilde. Daha önce sipariş verdim herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama monitör riskli biraz. Ölü piksel testi yapıp gönderim yapabilir misiniz net cevap verin lütfen dedim.

BenQ ZOWIE XL2411P de ilgimi çekiyor. Çok fazla cs go oynuyorum. Black Equalizer işimiz görür ama tn panel. 24g1'in artısı curved + va panel.
Hemen yanıt verdiler.

Merhaba, maalesef sıfır kapalı kutu olarak ürünler satıldığı için sizin adınıza dahi olsa herhangi bir işlem yapamamaktayız. Ürün kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilmek zorunda olup, herhangi bir problem olduğunda teknik servis raporuyla beraber iade/değişim işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.

Saygılarımla.

Bu risk işte. Ölü piksel çıktı en az 10 gün uğraş dur. Mağazadan alma şansımız olsa keşke.
İtopya mağazasından alınmıyor mu? Yoksa İstanbul'da mı değilsiniz? Mağazaya gidip zowie mousepad alacaktım.

XL2411P daha iyi bir tercih. Ciddi anlamda CS:GO oynuyorsanız lütfen VA panel ve Curve furyasına girmeyin arkadaşlar. Ha Arada tomb raider'ımı, God of War'ımı da gömerim diyorsanız o ayrı.

Fakat yüksek mmr oynayacaksanız, TN panel almanız gerekiyor. Keza diğer panellerin performansı yeteri kadar iyi değil Hz ve MS konusunda.

Şöyle ki, TN, VA ve IPS zaten yüksek MS olarak çıkıyorlar. Hiç bir panel ilk kesildiğinde 1MS olmaz. Daha sonra bilgisayardaki overclock'a benzer bir işlemle 1MS haline getiriliyor. Bu işlemde de en iyi performans veren panel TN. IPS ve VA'da sonradan stabilizasyon problemi yaşarsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı