1080P 144Hz monitör mü 1440P 60Hz monitör mü?

Şansa bulduğum bu monitörü alacağım sanırım: https://www.hepsiburada.com/samsung...esiz-curved-va-oyuncu-monitor-p-HBV00000K2I2O

Evrenden bir mesajdı belki de 😄

Kullanmadım ama tam bunu atacaktım :) Bu arada ben 27 144 HZ kullanıyorum. Açıkçası filmlerde büyük ekran çok daha iyi oluyor. Bu da senin için önemliyse tavsiye ederim. Kullandıkça alışıyorsunuz ve git gide küçülüyor :D Bazen 32 olsa nasıl olurdu diyorum :)

Ama tabi dediğim gibi bu monitörde sisteminizin oyunlardaki performansına youtube dan bakabilirsiniz. Sonradan bir sürprizle karşılaşmaktan iyidir.

Hocam selamlar. Beni hatırladınız mı bilemem ama, RX 5700'de 1440 x 2160 çözünürlükte güzel performans alıyorsunuz. Sistemimiz aynı, ekran kartı markamız farklı. Benim ekran kartımda şu an sorun var, Freesync açınca oyunlarda dalgalanma oluyor, şu an kapalı ama tarayıcı da anlık çizgiler çıkıyor. O 2100₺ olan Samsung monitör için konuşuyorum. Sorunuz varsa cevaplarım :).
Aleykümselam hocam.
Bu monitörü aslında 2 seriye ayırabiliriz.
LC27JG50QQMXUF ve LC27JG54QQMXU diye.
Arada neredeyse fark yok çok benzer modeller. En büyük fark sizin de problemini yaşamış olduğunuz FreeSync. 50 numaralı modelde FreeSync varken, 54 olanda FreeSync desteklenmemekte. Ben henüz almadım çünkü 50 olanın stoklara gelmesini bekliyorum. Linklerden ayrıntılı farklara bakabilirsiniz.

Edit: Olay tam tersi lütfen raporlamayın. Yanlış hatırlayıp linkleri direk atmışım. 50 olanda FreeSync yok, 54 olanda var. 54 olan modelde içinden DP kablosu çıkmıyor ve çıkan HDMI kablosu ile 144 Hz alamama ve FreeSync etkinleştirememe olasılığı var. Sanırım yakın zamanda alacağım.

Son düzenleme:
Şansa bulduğum bu monitörü alacağım sanırım: https://www.hepsiburada.com/samsung...esiz-curved-va-oyuncu-monitor-p-HBV00000K2I2O

Evrenden bir mesajdı belki de 😄
2K bu sistem ile ileriye dönük sıkıntı çıkartabilir. GTX 1060 1080p için ideal bir kart. İleride ekran kartını değiştiririm diyorsan eğer bu monitörü alman çok daha iyi olur. 1ms ile 4 MS arasındaki farkı hissetmezsin bile. VA olması hem oyun hem grafik açısından en uygunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı