1080P 24" vs 1080P 27"

LG 24GN650-B mi aldınız hocam? İnceleme videosu gelse çok iyi olurdu. Çok merak ettigim bir monitör bir de bu monitörün 1ms gtg oldugunu söylüyor LG.

Çok beğendim mennunum tavsiye ederim ölü piksel ve ghosting sorunu yok renkler muhteşem özellikle kaydıraklı yukarı aşağı yükseltme çok iyi tasarlanmış FPS ve MS değerleri de iyi tavsiye ederim pişman olmazsınız.
 
Çok beğendim mennunum tavsiye ederim ölü piksel ve ghosting sorunu yok renkler muhteşem özellikle kaydıraklı yukarı aşağı yükseltme çok iyi tasarlanmış FPS ve ms değerleri de iyi tavsiye ederim pişman olmazsınız.

Bugün itibaryle N11 üzerinden LG 24GN650-B monitörü 1760₺ye aldım indirime girmiş almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim inceleme videosunu paylaşacağım geldiginde.
 
Bugün itibaryle N11 üzerinden LG 24GN650-B monitörü 1760₺ye aldım indirime girmiş almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim inceleme videosunu paylaşacağım geldiginde.

Monitörünüz geldiyse yorumlarınızı yazar mısınız bende almayı planlıyorumda.
 
- Ekran kartı Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8 GB DDR5.
-Işlemci AMD Ryzen 5 1600 12 nm.
-16 RAM ve SSD kullanıyorum.

Mevcut kullandığım ürünler bunlar bunlara uyumlu en mantıklı FP monitör istiyorum. Aklımda şu ikisi var; bunlardan hangisini almam daha mantıklı olur? Ayrıca PUBG Mobile emülatör, LoL, Knight gibi çok gereksinim istemeyen FPS düşürmeyen oyunlar oynuyorum.

27 inç 1080P'de inç başına düşen piksel düşük bir değer, piksel sayısı az olduğu için görüntü net olmaz 24 inç 1080P daha iyi diyorlar.
Mantıklı yorum ve önerilere açığım.




Konudan biraz farklı olacak ama ryzen ve amd ekran kartı ile knight oynarken takılmalar , donmalar görüntü yırtılması sorunlarınız var mı ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı