1080p için GPU önerisi

3080 veya 3070 Ti size göre kötü mü? DLSS de var sonuçta? Ve 1080p için?

2K hala oynatır kartlar ama yeni çıkan oyunlarda 1080p için dahi RT açınca ağır oyunlarda performans gene 60 civarı geziyor ama ağır sahnelerde 50-55'lere düşmeler mevcut oluyor. RT olmadan hala 2K oynatır kartlar 1080p içinde RT açarsın ama bu sene açarsın seneye çıkan oyunlara performansı yetmez. Gene de 2K yüksek ayarlar veya 1080 ultrada her oyunu oynatıyorlar hala. Ben zaten 3070 Ti kullanıyorum.

Eğer biraz darboğazlı kullanır sonra işlemci güncellerim derse olabilir
Bende bunu dedim zaten.

Şimdilik kullansın ilerde 5600 alır, darboğaz yapacak diye dandik kart almanın manası yok.

Zaten doğru düzgün darboğaz da yapmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K hala oynatır kartlar ama yeni çıkan oyunlarda 1080p için dahi RT açınca ağır oyunlarda performans gene 60 civarı geziyor ama ağır sahnelerde 50-55'lere düşmeler mevcut oluyor. RT olmadan hala 2K oynatır kartlar 1080p içinde RT açarsın ama bu sene açarsın seneye çıkan oyunlara performansı yetmez. Gene de 2K yüksek ayarlar veya 1080 ultrada her oyunu oynatıyorlar hala. Ben zaten 3070 Ti kullanıyorum.

Doğrudur ama adam 1080p de oynayacak. Yeter de artar.

2. EL için de RT açacak kart bulamazsın o fiyata. Şuan oyunda RT açmak için en az 3080Tİ veya 4070 kullanman lazım gerisinde performans çok düşer açtığına değmez.
Dlss, FSR gibi teknolojiler niye var o zaman? 3060'la bile açarsın RT. 8K'nın biraz üstüne 3080 var. Açamaz mı 3080? E bu açamıyorsa kim açacak? Ve yine bütçeyi yükseltsin sıfır 4060 alsın. Her türlü iyi. Ya RTX kartları geçtim 6700 XT ile bile açarsın RT. Ve 4060 Ti, 4060 nasıl RT açamıyor? Teknolojilerden haberin yok herhalde.

Ray Tracing de NVIDIA daha iyi ona göre alın.
Konuyla alakası nedir?

Bu bütçede RX 6800 var, 6700XT almak mantıklı değil.
İlerde işlemciyi de 5600 yaparsın afiyet bal şeker.
Hocam temiz 6800 kendim bulamadım, face grupları olsun sarı site olsun şahsen güzel bir şeyler yok gibi.

İşlemci içinde yorumlar yapılmış, işlemcim şu anlık idare ediyor. Güncelleme niyetim var ancak paramı şu anlık bana uzun süre idare edecek bir ekran kartına ayırmak istiyorum.

:) istanbul içi çoğu bu fiyatlı kartlara yazdım. Kişilerden vram testi ile furmark sonuçlarını bekliyorum. Bu arkadaş daha atmadı :)).
Anladım sizde benim gibisiniz :)

Tekrardan söylüyorum 6700XT almanızı önermem, gerekirse 1 ay geç alın 500 lira fazla verin ama 6800 alın.
Çok daha memnun kalırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı