1080P için PS4 Slim vs PS4 Pro

Makaleler
1
Yer
Asylum
2000 - 2500TL gibi bir bütçem var ve ikinci el bir konsol almaya karar verdim. Şubat - Mart gibi eğer dolar bu seviyelerde kalırsa (ki çok zor ama bir ihtimal) alacağım PlayStation'u satıp yurt dışından PS5 Digital Edition getirtmeyi düşünüyorum.

Elimde 1080P bir televizyon var bende onda oynamayı planlıyorum fakat PS4 Pro mu yoksa Slim mi, çok kararsız kaldım. PS4 Slim'i alırsam bütçemi fazla zorlamam ama 1080P 30FPS oynarım. PS4 Pro alırsam da 1080P 60FPS Boost modu sayesinde sabit ve kasma donma olmadan oynarım diye düşünüyorum. Fakat bütçemi biraz daha zorlamam gerek. Sizce bütçemi çok zorlamama gerek var mı? Yoksa 1080P için Slim gayet iyi ve kasma donma problemleri olmaz mı diyorsunuz? Belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 - 2500TL gibi bir bütçem var ve ikinci el bir konsol almaya karar verdim. Şubat - Mart gibi eğer dolar bu seviyelerde kalırsa (ki çok zor ama bir ihtimal) alacağım PlayStation'u satıp yurt dışından PS5 digital Edition getirtmeyi düşünüyorum.

Elimde 1080P bir televizyon var bende onda oynamayı planlıyorum fakat PS4 Pro mu yoksa Slim mi, çok kararsız kaldım. PS4 Slim'i alırsam bütçemi fazla zorlamam ama 1080P 30FPS oynarım. PS4 Pro alırsam da 1080P 60FPS Boost modu sayesinde sabit ve kasma donma olmadan oynarım diye düşünüyorum. Fakat bütçemi biraz daha zorlamam gerek. Sizce bütçemi çok zorlamama gerek var mı? Yoksa 1080P için Slim gayet iyi ve kasma donma problemleri olmaz mı diyorsunuz? Belirtirseniz sevinirim.

Hocam oynayacağınız oyunlar neler?

Bence almayın, Mart ayında satmaya çalışırsanız çok düşük bir fiyata satarsınız büyük ihtimalle.

Aklımda sadece bir fikir. Belki satmam bilmiyorum maali durumum ve kur nasıl olacağını bilemiyoruz.

Gerek yok.

Ayrıca konsolda kasma donma olmaz.

Peki grafik farkı nasıl olur? Pro'da Ultra-High grafikler + 60FPS olur diye biliyorum fakat Slim'de değmez mi diyorsunuz yani?

Hocam oynayacağınız oyunlar neler?

Hikayeli oyunlar ağırlıklı.

The Last of Us, spider-man, Uncharted gibi exclusive oyunlar çoğunlukla. Fakat asıl aklımdaki sorun PS5'te oyunların 600TL gibi fiyatlarda olması. Yoksa gerisinde sıkıntı yok.
Hocam, PS4 oyunları artık ucuzladı.

PS5 alırsanız ilk etapta onları oynarsınız, yeni nesil oyunları da ucuzlayınca oynarsınız.

Mesela Death Stranding oyunu 300 400 liradan çıkmıştı, 3 4 ay sonra kutulu fiyatı 100 150 liraya kadar düştü.

Ya da Xbox'a bakın oyun fiyatları sizin için sorun olacaksa.

Ya da Xbox'a bakın oyun fiyatları sizin için sorun olacaksa.

Xbox'a da bakabilirim Xbox Series S olabilir ama onda da exclusive oyun sıkıntısı var. PlayStation'da daha dolu exclusive oyunlar var ve ilgime de çekiyor. Xbox'ta da Gamepass avantajı var. Ve daha yeni nesil. Oyun'larda kasma sıkıntısı da olmaz hem. Biraz daha bekleniyip Xbox series getirttirebilirim. Bir yandan da God of War gibi oyunlar da ağır basıyor. Çok kararsızım.

Xbox'a da bakabilirim Xbox Series S olabilir ama onda da exclusive oyun sıkıntısı var. PlayStation'da daha dolu exclusive oyunlar var ve ilgime de çekiyor. Xbox'ta da Gamepass avantajı var. Ve daha yeni nesil. Oyun'larda kasma sıkıntısı da olmaz hem. Biraz daha bekleniyip Xbox series getirttirebilirim. Bir yandan da God of War gibi oyunlar da ağır basıyor. Çok kararsızım.

Xbox'ta Elder Scrolls 6, Halo, Avowed, Fable, The Medium gibi harika oyunlar var.

PS'de de God of War gibi başyapıtlar var. Karar sizin FAKAT oyunlara para yetiştiremem diyorsanız Xbox daha mantıklı.

Xbox'ta Elder Scrolls 6, Halo, Avowed, Fable, The Medium gibi harika oyunlar var.

PS'de de God of War gibi başyapıtlar var. Karar sizin FAKAT oyunlara para yetiştiremem diyorsanız Xbox daha mantıklı.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Xbox Series S getirttirmeye çalışacağım. Eğer olmazsa da PS4 Slim alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı