PS4 Pro'yu 1080P'de kullanmak

FOREVA

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. PS4'ümü yükseltmeye karar verdim. PS4 Pro alıcam hayırlısıyla fakat aklımda bir kaç soru işaretleri var. Şimdi ben PS4 Pro'yu aldım 4K TV değilde ayrıca 1080P TV almayı düşüyorum. PS4 ile PS4 Pro'nun 1080p çözünürlüğünde grafik farkı var mıdır? Lütfen biri var desin şu çatallanmalardan, yer yer kasmalardan gına geldi artık.

Bir de ayrıyetten Full HD 1000-1500 arası PS4 Pro için TV önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p de fark yok demeyin lütfen diyenlere aldanmayın arkadaşlar. Bal gibi de farklılıklar var. :) Bir çoğu kulaktan dolma bilgilerle veya salt gözle karşılaştırmasını yapmadan konuşuyor genellikle.

PS4 Pro'nun asıl gücünü, espirisini 1080p panelde ortaya çıkarıyor zaten. Zira 1440p(2K) den render edip 1080p ye downscale ediyor ve ultra da ,gelişmiş zengin grafikler sunuyor üstelik supersample da yapıyor.

4K çözünürlükte ise standart PS4'ün sunduğu grafik detaylarını sunuyor yani orta grafik detaylarında oynatıyor. Tek artısı ise daha keskin bir görüntü sunuyor sadece. Başkada bir artısı yok.

Evimizdeki 4K TV ile 1080p panele sahip monitörüm ile arkadaşımın PS4'ü ve kullanmakta olduğum Pro ile bizzat salt gözle karşılaştırmasını yaptım bir çok oyunda. (Hem 1080p de hem de 4K da.)

Sözün özü fark yok diyen arkadaşlar ya kendini kandırıyor ya da hiç bir şeyin farkında bile değiller. Öyle You Tube dan karşılaştırma videolarını izleyerek anlaşılmıyor o farklılık dediğim gibi salt gözle görmek gerek. @Krymentis @Cihatinan @Ozkhan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı