1080P mi daha fazla FPS verir 2K mı?

Yani anlayamadığım bir durum var
Ben bu yıl sistem toplayacağım rtx 3000 serisinden bir ekran kartı aldım diyelim, işlemcide i9 10900k işlemci aldım diyelim (yada sonraki süreçte ne önerilirse)
Yüksek fps için 1080p mi ekran 240 hz almalıyım yoksa 2k ekranmı tercih edilmeli? (forumda yeniyim yeterli araştırmadan sorduysam kusura bakmayın)

Ben bu yıl sistem toplayacağım rtx 3000 serisinden bir ekran kartı aldım diyelim, işlemcide i9 10900k işlemci aldım diyelim (yada sonraki süreçte ne önerilirse)
Yüksek fps için 1080p mi ekran 240 hz almalıyım yoksa 2k ekranmı tercih edilmeli? (forumda yeniyim yeterli araştırmadan sorduysam kusura bakmayın)
2K olabilir.

RTX 3070 ve üstü kartları en az 2k da kullanmak lazım 1080p grafikler o kartları zorlamaz paran boşa gider paranın hakkını vermesi için 2k veya 4k monitör kullan.

RTX 3070 ve üstü kartları en az 2K da kullanmak lazım 1080p grafikler o kartları zorlamaz paran boşa gider paranın hakkını vermesi için 2K veya 4K monitör kullan.

Anladımm 2 k ekran tercih etmeye karar versem TN ekranda görüntü akışı ve FPS kalitesi daha iyi olur değil mi ve 1 ms, 240Hz mi tercih etmeliyim tecrübeli abilerim, (bu arada zaman ayırıp mesaj yazdığınız için çok sağ olun) ❤️

Anladımm 2 k ekran tercih etmeye karar versem TN ekranda görüntü akışı ve FPS kalitesi daha iyi olur değil mi ve 1 ms, 240Hz mi tercih etmeliyim tecrübeli abilerim, (bu arada zaman ayırıp mesaj yazdığınız için çok sağ olun) ❤️

Ben olsam TN panel tercih etmezdim bütçen varsa IPS tercih etmeni öneririm TN panel daha hızlı evet ama renk kalitesi çok kötü oluyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı