10900K sistem aşırı ısınıyor

trkaltnts

Hectopat
Sistemin aşırı ısınıp kilitlenmesi.
10900k ASUS ROG STRIX 3080 MSI MEG Z490 GODLIKE 240mm Rampage sıvı soğutma 3000MHz RAM.

Sadece XMP açıkken işlemci 90ları görüyor yük altında ve PUBG oynarken kilitleniyor sizce sorun nedir boşta bile işlemci 50 derece yardım ekran kartı 67 dereceyi geçmiyor yardım eder misiniz?

10900K gibi bir işlemciye 240mm Rampage sıvı soğutma mı taktınız cidden? Kasanız nedir? Büyük ihtimal sıvı soğutma kalitesizliğinden kaynaklı bir problem.

O sıvı soğutma olmuş mu hiç hocam?

10900K gibi bir işlemciye 240mm Rampage sıvı soğutma mı taktınız cidden? Kasanız nedir? Büyük ihtimal sıvı soğutma kalitesizliğinden kaynaklı bir problem.
haha cidden çok yerinde bir yorum olmuş lamborghinin bulunduğu otoparkın kapısını asma kilitle kitlemiş

Rampage soğutma olduğunda olabilir mi hocam ? Neden acaba bir şaheseri çöpe emanet ettiniz merak ediyorum.

Sıvı soğutmayı çıkarıp takın olmazsa hani bilgim yok ama o sisteme o sıvı soğutma olmamış. Eğer olmazsa daha güçlü sıvı soğutma şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…