11.000 TL laptop seçimi

Hocam RAM takviyesini tek olarak mı alıp yaptınız yoksa kit falan mı aldınız uyumsuzluk çıkartmayacak bir RAM önerebilir misiniz bana rica etsem

Alpha 17 var bende, 8x2 şeklinde geliyor. RAM için @Ryukly veya @Meras35 taktıysa yardımcı olabilir hocam.

Hocam ram takviyesini tek olarak mı alıp yaptınız yoksa kit falan mı aldınız uyumsuzluk çıkartmayacak bi ram önerebilir misiniz bana rica etsem
(1rx16)

Ben üstteki linktekini alıp taktım hocam bir sorun yaşamadım fakat alpha 15 ile gelen ram 1rx8 bu üstteki linkteki 1rx16. Ben aldığım zaman 1rx8 li olanı stokta kalmamıştı şuan gelmiş onu almanız daha iyi olabilir. Ha ama 1rx16 alsanızda bir sorun olmuyor.

(1rx8)

(1rx16)

Ben üstteki linktekini alıp taktım hocam bir sorun yaşamadım fakat alpha 15 ile gelen ram 1rx8 bu üstteki linkteki 1rx16. Ben aldığım zaman 1rx8 li olanı stokta kalmamıştı şuan gelmiş onu almanız daha iyi olabilir. Ha ama 1rx16 alsanızda bir sorun olmuyor.

(1rx8)
Bende 3200 olan herhangi biri takılabilir denmişti ondan taktım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı