Hocam öncelikle Valorant-LoL için bu kadar para harcamanıza gerek yok APU sistemde işinizi görür.Sadece Valorant ve LoL oynayacağım ondan bu sistemi tercih ediyorum PSU'yu da değiştim mi tamam işte NVIDIA sistem olsun istiyorum.
Hocam öncelikle Valorant-LoL için bu kadar para harcamanıza gerek yok APU sistemde işinizi görür.Sadece Valorant ve LoL oynayacağım ondan bu sistemi tercih ediyorum PSU'yu da değiştim mi tamam işte NVIDIA sistem olsun istiyorum.
Neyse alın hocam siz zaten kafanıza koymuşsunuz daha ne soruyorsunuz bize?
Tamam sakin olun sadece Valorant'ta attığım sistem daha iyi FPS veriyor ondan dolayı korkuyorum yanlış anlamayın.Dostum sen kafanda bitirmişsin konu açmana gerek yokmuş bence al ne almak istiyorsan? Buradaki insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor sen inatla kötü olan sistemi seçiyorsun.
Hocam öncelikle Valorant-LoL için bu kadar para harcamanıza gerek yok APU sistemde işinizi görür.
Tamam sakin olun sadece Valorant'ta attığım sistem daha iyi FPS veriyor ondan dolayı korkuyorum yanlış anlamayın.
Tamam sakin olun sadece Valorant'ta attığım sistem daha iyi FPS veriyor ondan dolayı korkuyorum yanlış anlamayın.
Yüksek eloda oynuyorum güzel bir sistemim olsun istiyorum ayrıca.
3050 güzel bir ekran kartı değil dostum bunu anlatmaya çalışıyoruz.
3050 güzel bir ekran kartı değil dostum bunu anlatmaya çalışıyoruz.
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD V1 PC / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem ile de tatmin edici FPS değerleri alabilirsiniz hocam ama yine sizin bileceğiniz iş tabii.
Ryzen 5 5600'lü bir kasa ile RX 6600 nasıl olur?
Çok iyi olur fiyat yükselir ama SHIFTDELETE SD2 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bunun işlemcisini 5 5600 yapın alın 5 5500 ile aralarında dağlar var böyle oyunlarda.
Dönemiyorum maalesef 5600'e attığım linkteki sistem nasıl acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.