11 bin TL İş için 17" güçlü laptop tavsiyesi

Bütçe
10-11 bin TL

Hocam sanki işlemciden kısıp depolamaya vermişler gibi olmuş, eksik kalmış biraz. Benim attığım Lenovo'nun 20 GB ve 10. nesil işlemcili olanı daha uygun gibi.

"Bir delil ile 40 alimi yendim. 40 delil ile bir cahili yenemedim." bunu da bırakıp konuyla ilgili son sözümü söylüyorum. İyi sosyaller.

Hocam sanki işlemciden kısıp depolamaya vermişler gibi olmuş, eksik kalmış biraz. Benim attığım Lenovo'nun 20 GB ve 10. nesil işlemcili olanı daha uygun gibi.

"Bir delil ile 40 alimi yendim. 40 delil ile bir cahili yenemedim." bunu da bırakıp konuyla ilgili son sözümü söylüyorum. İyi sosyaller.
Görmemişim sizin önerdiğiniz model daha iyi, günlük kullanım ve ofis için en iyi marka Lenovo'dur dediğim gibi.

A

Aynen kardeşim biz cahiliz.

Ben RTX 2060 öneren arkadaşa söylüyorum. RTX 2060a ne gerek var?

Hocam kararını versen artık

20 GB RAM 16 olarak olaacak bunu bilmemen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı