11 bin TL İş için 17" güçlü laptop tavsiyesi

Bütçe
10-11 bin TL
Ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.

11 bin TL render veya oyun için kullanılmayacak bir bilgisayar için çok fazla gibi geldi. Sunucu olarak da kullanılacağını sanmıyorum. Fiyatı laptoplar için normal mi bilmiyorum ama masaüstü için çok fazla.

Hocam Monster'e yönelmeyin ama bu modelde ekran kartı ile bayağı uygun:https://www.hepsiburada.com/monster...-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TIB0N sonra iş için HP tek geçerim ama ekran boyutu olmuyor bu modelede bakabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/lenovo-...wc007ftx7-p-HBV00000XY6NS?magaza=BT Teknoloji.

Ne alaka kendim Monster kullanıyorum.
Hocam konuyu tamamen yanlış yöne çekiyorsunuz, monster savunma yeri oldu. Eğer her bilgisayarın işlemcisi farklı her bilgisayar sadece ekran kartı üzerinden ayrılsaydı bilgisayarların sadece ekran kartlarına bakardık. Üste link atan arkadaş - kusura bakma şu an ismine bakamıyorum - attığı linkler iş için kullanacağı bilgisayarlar, oyun için değil işini kolay yapmasını istiyor. Ve o bilgisayarlar parasını veriyor, illa gidip rtx2060 almak zorunda değil istediğini alır, ama zaten oyun için almayacak oyun laptop önerileri neden?
3. Link gayet güzel duruyor.

Hocam konuyu tamamen yanlış yöne çekiyorsunuz, Monster savunma yeri oldu. Eğer her bilgisayarın işlemcisi farklı her bilgisayar sadece ekran kartı üzerinden ayrılsaydı bilgisayarların sadece ekran kartlarına bakardık. Üste link atan arkadaş - kusura bakma şu an ismine bakamıyorum - attığı linkler iş için kullanacağı bilgisayarlar, oyun için değil işini kolay yapmasını istiyor. Ve o bilgisayarlar parasını veriyor, illa gidip RTX2060 almak zorunda değil istediğini alır, ama zaten oyun için almayacak oyun laptop önerileri neden?

Tamam hocam şu an rehber hazırlıyorum kim ne derse desin Monster kötü bir marka değildir.

Arkadaslar size göre mantıksız gelebiliyor fakat o bilgisayarların rahatlığı ve tamamen iş için tasarlandığını unutmayın, bunları bir monsterle karşılaştırmak yanlıştır.

Monster kullandığı kasadan bile kendini belli eden bir marka. Ama konumuz bu değil hocam rica ediyorum konu sahibi ana konuyla ilgili şeyleri okusun lütfen tartışmayı gereksiz uzatıyorsunuz.

Tamam hocam konu sahibi zaten kararını vermiş yarın bugün laptop traktör gibi olduğunda anlar zaten.

Tamam hocam konu sahibi zaten kararını vermiş yarın bugün laptop traktör gibi olduğunda anlar zaten.
Laptoplara sadece oyun üstünden bakıyorsunuz sizinle daha fazla gereksiz tartışmaya girmeyeceğim, azıcık laptop modellerini araştırmanı tavsiye edebilirim sadece, iyi akşamlar iyi sosyaller

Neden traktör gibi olsun? Oyun oynamayacak, render de yapmayacağını söyledi. Borsayla uğraşacakmış. Yani internet üzerinde gezinecek. İşlemci, ram ve depolama odaklı bir sistem gerekirken paranın yarısını ekran kartına yatırmasını öneriyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı