11.Sınıf Bölüm Değiştirme Var mı?

Merhabalar, ben bu son dönem mecburiyetten dolayı imam hatib'e geçtim.
Lakin 11.Sınıfta başka bir bölüme geçmek istiyorum bu lise dışında bilişim VB. bu mümkün olabilir mi bölüm değiştirme şansım var mı? eğer yoksa imam hatib de okuyan pek yoktur da 11.Sınıf 10.Sınıf'a göre ders açısından çok farklılıklar giriyor mu 10.Sınıf'a göre? ve sözel tercihinde bulundum.

Üniversitelerde bölüm kısıtlaması kaldırılalı çok oluyor. Ben SBKY okuyorum hedeflerim yüksek. Ek olarak yanından açıköğretim ile 2. bir üniversite daha okuyorum. Sana kalmış bir olay. İlla ilk sene yerleşeceksin diye bir kural yok. Kendi hedefini kendin belirle ve ona odaklan. Katsayı vs. gibi saçmalıklar artık olmadığından üniversitede istediğin bölüme gidebilirsin. Tek yapman gereken sınava iyi hazırlanmak. Onun içinde şimdiden yani 11. sınıftan başlaman gerekiyor. Eğer hedeflerin yüksekse. Emin ol sadece 12. sınıfta hazrılanmak yetmeyecek.
Çok teşekkürler, ben bilgisayar üzerine bir yerlerde çalışmak istiyorum ve bilgisayara ilgim var. Ne gibi bölümleri okuyabilirim? üniversite hakkında hiç bilgim olmadığı için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı