11. sınıf çalışmaya başlamak için çok mu geç?

ismaillwq

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Amatör Boksör
11'e yeni geçtim, yaz ayı hiç ders çalışmadım. 11'in başından itibaren çalışmaya başlayıp, son ana kadar çalışmak istiyorum. Bu tarz bir çalışma ile sizce ne tür bir başarı elde edebilirim. Bazı kişiler 11'de çalışmaya başlamayı bile geç görüyor. 9 ve 10 temelim var kötü olduğumu düşünmüyorum. @@The Notorious hocam sizin görüşünüzü çok merak ediyorum.

Benim 9-10 temelim de yok hatta 4 işlemde bile yarım yamalağım bundan sebeple bıyıklı matematiğin önce 10 günde temelini bitirip sonra 55 günde tyt kampına başlayacağım. 11 sınıfı iyi dinleyip boş zamanlarda bu dediğim kampları bitireceğim.

Geç değil dostum hatta hedefine göre erken bile sayılabilir. Sen nereye gitmek istiyorsun, kaç puana ihtiyacın var bunların hesabını yaparak çalışmaya başlayabilirsin.

11'e yeni geçtim, yaz ayı hiç ders çalışmadım. 11'in başından itibaren çalışmaya başlayıp, son ana kadar çalışmak istiyorum. Bu tarz bir çalışma ile sizce ne tür bir başarı elde edebilirim. Bazı kişiler 11'de çalışmaya başlamayı bile geç görüyor. 9 ve 10 temelim var kötü olduğumu düşünmüyorum. @@The Notorious hocam sizin görüşünüzü çok merak ediyorum.

Hocam benim temelim ilkokul düzeyde spor lisesinde olduğum için 12'ye geçtim son 3 ay kala biraz çalışıırm diye düşünüyorum sizin daha 2 yıl var rahat olun.

Çok geç kalmışsınız, geçmiş olsun. Mezunla falan halledersiniz.

Çok geç kalmışsınız, geçmiş olsun. Mezunla falan halledersiniz.

Girdiğim denemelerde 260 270 geliyor BESYO için yeterli diye düşünüyorum.

Bende bundan korkuyordum, şimdi ne yapacağım ben. Hayatım bitti.

Hocam sakin olun daha 11 desiniz derece yapanlar çalışmaya 12 geçerkenki yazın başlıyor hayatınız falan da bitmedi.

Bende bundan korkuyordum, şimdi ne yapacağım ben. Hayatım bitti.

Alt tarafı bir sınav hayatınızı falan da belirlemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı