11. sınıf fizik için kanal önerisi

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam yarın fizik sınavım var hareket yasalarından itme ve momentuma kadar çıkacak. Konuların yarısını calıştım sorusunu çözdüm oturdu ama diğer yarısını izlemem gerekiyor. VIP fizikten izlemek istiyorum çünkü kolay anlatıyor ancak her konuya en az 3 video çekmiş ve bu videoların bir tanesinin uzunluğu 1 saat falan. Çek-AP serisini gördüm ama o da pek hoşuma gitmedi. Var mı sizin önereceğiniz kısa ve öz anlatan bir kanal?

Arkadaşlar selam yarın fizik sınavım var hareket yasalarından itme ve momentuma kadar çıkacak. Konuların yarısını calıştım sorusunu çözdüm oturdu ama diğer yarısını izlemem gerekiyor. VIP fizikten izlemek istiyorum çünkü kolay anlatıyor ancak her konuya en az 3 video çekmiş ve bu videoların bir tanesinin uzunluğu 1 saat falan. Çek-AP serisini gördüm ama o da pek hoşuma gitmedi. Var mı sizin önereceğiniz kısa ve öz anlatan bir kanal?

Altuğ güneş, Özcan aykın, fizikle barış.
Altuğ hocam kazanım dışına hiç çıkmaz. Özcan hoca biraz ileri seviyelerin hocası.
Barış hocam da biraz temel ama net anlatır.
Altuğ hocayı dinlemenizi öneririm. Not alarak dinleyin ama.

Altuğ güneş, Özcan aykın, fizikle barış.
Altuğ hocam kazanım dışına hiç çıkmaz. Özcan hoca biraz ileri seviyelerin hocası.
Barış hocam da biraz temel ama net anlatır.
Altuğ hocayı dinlemenizi öneririm. Not alarak dinleyin ama.
Hocam doğru söylemiş ayrıca şunu da eklemek istiyorum, fizikle barış kanalında genelde bütün soru tiplerini çözmeye çalışır bundan dolayı yazılıda çıkabilecek çoğu soruyu görebilirsiniz.

Hocam doğru söylemiş ayrıca şunu da eklemek istiyorum, fizikle barış kanalında genelde bütün soru tiplerini çözmeye çalışır bundan dolayı yazılıda çıkabilecek çoğu soruyu görebilirsiniz.

Yazılıda çıkacak sorular için senaryo sorularını çözmesi yeterlidir diye düşünüyorum.

Bazı hocalar konu başlıklarında zor soru sorabiliyorlar, hocalarını bilmediğim için fizikle barış ile garantiye alabilir.

Altuğ hocam hiç kazanım dışına çıkmıyor. Özcan hocayı çok dinlemedim. Fizikle barışı ve altuğ hocayı denesin, hangisi daha iyi geliyorsa ondan devam etsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı