11. sınıf sayısal ders çalışma düzeni önerisi

normLast

Centipat
Daha fazla  
Bu sene 11. sınıfa geçtim. Şimdiye kadar derslere ekstra çalışmadım; sınavlardan önceki gece çalışır, sınavlardan da genelde yüksek not alırdım.
Artık 11. sınıf oldum, alanım sayısal. Temelim genel olarak kötü değil ancak yine de sağlamlaştırmak için "Bıyıklı Matematik 10 Günde Temel Atma" kitabını aldım. Ekstra olarak elimde "Hız ve Renk Paragraf", "Matematiğin İlacı", "Hız ve Renk Dil Bilgisi" ve "7'li Kontrol TYT Deneme Seti" var.
Bu yollardan geçen ve bana biraz da olsa yol gösterecekler olursa sevinirim. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematikte ilk 12 konu + fonksiyonu aradan çıkar.Dil bilgisi ve paragrafı da aradan çıkar o da nasıl olur;kamp kitabını bitir paragrafı da rutin haline getir.Sonra fene,bakcaksan sosyale geçersin bu sırada geometriyi sakın boşlama.Problemler de çok önemli.İlk 12 konu+fonksiyon bitince paragraf gibi problem de ekle.Denemeyi konuların yüzde 80'e yakını bitince başlayabilirsin.

Matematikte ilk 12 konu + fonksiyonu aradan çıkar.Dil bilgisi ve paragrafı da aradan çıkar o da nasıl olur;kamp kitabını bitir paragrafı da rutin haline getir.Sonra fene,bakcaksan sosyale geçersin bu sırada geometriyi sakın boşlama.Problemler de çok önemli.İlk 12 konu+fonksiyon bitince paragraf gibi problem de ekle.Denemeyi konuların yüzde 80'e yakını bitince başlayabilirsin.
tyt fenle şuna ilgilenmeme gerek var mı 11 yazında halleder miyim

TYT fenle şuna ilgilenmeme gerek var mı 11 yazında halleder miyim?

Temelin varsa halledersin. Ben mesela 11'le paralel götüreceğim. Çünkü konular 11'le örtüşüyor iki konuya da yatırım yani. Hem de yaza TYT konusu bırakman senin adına doğru olmaz. 11 yazı 11'i tekrar etmek içindir bence.

e
Temelin varsa halledersin. Ben mesela 11'le paralel götüreceğim. Çünkü konular 11'le örtüşüyor iki konuya da yatırım yani. Hem de yaza TYT konusu bırakman senin adına doğru olmaz. 11 yazı 11'i tekrar etmek içindir bence.
peki 11. sınıfla ilgili kitap almama gerek var mı suan yoksa günü güne tekrar yeterli midir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı