11. sınıf sayısal derslerin zorluk seviyesi nedir?

Hocam sayısalcıysanız matematik pek zorlamaz. Hatta 10. sınıftan daha kolay geçer (4/10)
Fizik beni çok zorlamıştı. (10/10)
Biyoloji zaten tamamen sözel geçiyor o sene ezberlersen geçersin (5/10)
Kimyayı pek sevmiyorum o yüzden sanırım beni zorlamıştı (9/10)

Hocam sayısalcıysanız matematik pek zorlamaz. Hatta 10. sınıftan daha kolay geçer (4/10)
Fizik beni çok zorlamıştı. (10/10)
Biyoloji zaten tamamen sözel geçiyor o sene ezberlersen geçersin (5/10)
Kimyayı pek sevmiyorum o yüzden sanırım beni zorlamıştı (9/10)
Edebiyat ve dil dersleri?

Zor değiller ama düzenli bir çalışma lazım. Önceki seneler 1-2 gün önceden çalışıp halledebilirdin ama bu sene pek olmaz. Yine bir puanlama istersen matematik 5/10 fizik 9/10 kimya 8/10 biyoloji 6/10 derim. Eşit ağırlık sözel dil hakkında bilgim yok. Ama dediğim gibi zor değiller her gün işlediğin konuyu bir kez daha youtubeden dinle, konu bitimine yakın 1-2 kitaptan çöz halledersin. Ve sakın AYT'yi seneye bırakma 11 bu sene bitsin seneye konular basitleşiyor ama daha karmaşıklaşıyor.

Tamamen ezber hocam
Ezberim kötü olduğu için en çok biyoloji ve edebiyat beni zorluyor

Zor değiller ama düzenli bir çalışma lazım. Önceki seneler 1-2 gün önceden çalışıp halledebilirdin ama bu sene pek olmaz. Yine bir puanlama istersen matematik 5/10 fizik 9/10 kimya 8/10 biyoloji 6/10 derim. Eşit ağırlık sözel dil hakkında bilgim yok. Ama dediğim gibi zor değiller her gün işlediğin konuyu bir kez daha youtubeden dinle, konu bitimine yakın 1-2 kitaptan çöz halledersin. Ve sakın AYT'yi seneye bırakma 11 bu sene bitsin seneye konular basitleşiyor ama daha karmaşıklaşıyor.
Hocam nasıl ders çalışmam gerekiyor?
Her gün eve gelince tekrar ve işlediğim konunun soru çözümlerini yapıyorum.
Ondan sonra oyun falan oynuyorum. Sizce hatalı mıyım yoksa aynen devam mı?

Edebiyat zorlayabilir evet. Ama eğer sayısalcıysanız Türkçe gramer kolay gelecektir.

Hocam nasıl ders çalışmam gerekiyor?
Her gün eve gelince tekrar ve işlediğim konunun soru çözümlerini yapıyorum.
Ondan sonra oyun falan oynuyorum. Sizce hatalı mıyım yoksa aynen devam mı?
Hocam bence oyun pek oynamayın derslere odaklanın. Ben de oyun oynadım boş geçirdim zamanlarımı. En sonunda adı sanı bilinmeyen bir üniversiteye düştük. 🥲

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı