11. sınıf ve TYT'yi bir götürmek

ekstremum nokta

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
622
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben 11. sınıftayım ve sayısal öğrencisiyim. Matematiği çok severim ancak 9 ve 10. sınıf çoğu kişide olduğu gibi bende de yok. 10. sınıftayken fonksiyonlar ve polinomları sıkı sıkı bitirdim, o konular sağlam. Ancak ben 11'in yanında TYT de çalışmak istiyorum ancak nasıl bir program yapabilirim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
 
Ben de 11.sınıf öğrencisiyim. TYT Matematik için ilk adım olarak yaz tatilinde Karekök 0 çözdüm. Şimdi de 345 TYT Matematik sipariş ettim, geldiği zaman onu çözeceğim. Nasıl devam etme konusu tamamen sana kalmış kişisel bir durum. Benim derslerim 9'da başlıyor, sabah 6'da uyanıp ortalama 1 saatlik TYT çalışması yapıyorum. Bu TYT çalışmasını da bir gün TYT Matematik, bir gün TYT Türkçe olarak yapıyorum. Akşam gelince de sadece 11.sınıf derslerimi çalışıyor, ikisini aynı anda yürütüyorum. Tabii zorlanmalarım başlarsa sabahki TYT çalışmasını silip 11 çalışmasına çeviririm. Sana tavsiyem, 11'i hiç bırakma. 11.sınıf her zaman önceliğin olsun, artan zamanlarda veya kendi ürettiğin zamanlarda TYT çalışması yap.
Benzer başlıktaki bir konuda şöyle yazmıştım, size de yardımcı olacaktır. TYT çalışmasının etkili olmasını istiyorsanız, 11.sınıf sağlam olacak. 11.sınıf tökezlemeye başlarsa anında TYT'yi bırakmanız ve 11.sınıfa yoğunlaşmanız gerekiyor. En basit anlatımla TYT %40, AYT %60.
 

Geri
Yukarı