11. sınıfta 85 neti olan kişilere yetişmek mümkün mü?

notecx

Femtopat
Daha fazla  
11. sınıfa geçiyoruz yazı çok da boş geçirmedim fakat dershaneye gidenlerin 80-85 netler yaptığını gördüm. Bunlara yetişmek mümkün mü? Şimdiden deneme pratiğini kazanmışlardır. Ne yapmam lazım, 11'i nasıl değerlendirmeliyim? Daralıyorum bu netleri duyunca.

11. sınıfa geçiyoruz yazı çok da boş geçirmedim fakat dershaneye gidenlerin 80-85 netler yaptığını gördüm. Bunlara yetişmek mümkün mü? Şimdiden deneme pratiğini kazanmışlardır. Ne yapmam lazım, 11'i nasıl değerlendirmeliyim? Daralıyorum bu netleri duyunca.
TYT türkçe Matematik çalışın sürekli tyt denemeleri çözün o bransa ait. onlardan fazla çalışırsanız yetişirsiniz.

12. Sınıfa başladığımda TYT'de 42-55 net falan yapıyordum. Çevremde tıpkı sende olduğu gibi 100+ nette insanlar vardı. Ama sene sonunda 90+netle ben istediğim bölüme yerleşirken onlar çok daha düşük netlerle mezuna bırakmak zorunda kaldılar. Bu yüzden başkalarına değil, kendinize odaklanın. Kendinizi kendinizle kısyalayarak ilerleyin.

11'i değerlendirme noktasında bence bu sene 11. Sınıf konularını halledin ve fırsat buldukça TYT'ye vakit ayırın. Soru çözümü noktasında da sorularınızı çözdükten sonra çözemediğiniz/yanlış çözdüğünüz soruları tekrar deneyin ve ikinci kez de çözemediğiniz soruların çözümlerine bakın ve çözümü kendiniz de uygulayın.

Ek olarak denemelerde ilk etapta kendinize uygun bir kompozisyon bulmak için denemeler yapın. Mesela ben sosyal>türkçe>mat>fen>eksik kalanlar kompozisyonunda ilerledim.

Ben 11 de kafamda çalışmamı planlamıştım okulumuz derece okulu olduğu için sayısal ders hariç diğer dersleri etüt yapıyolar okuldaki zamanımı paragraf problem geometriye ayırır eve gelince 11e ağırlık veririm hafta sonları da TYT denemesiyle ilerlerim diye düşünüyordum. Ama şu an moralim altüst oldu.

Ben 11 de kafamda çalışmamı planlamıştım okulumuz derece okulu olduğu için sayısal ders hariç diğer dersleri etüt yapıyolar okuldaki zamanımı paragraf problem geometriye ayırır eve gelince 11e ağırlık veririm hafta sonları da TYT denemesiyle ilerlerim diye düşünüyordum. Ama şu an moralim altüst oldu.
En büyük hatayı yapıyorsunuz zaten moralinizi bozmayın kendinizi toparlayın ve çalışın.

Dostum 0'dan 3 ayda bile yaparsın :D biraz kapasiteye ve azime bağlı. Plana sadıklığa bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı