11. sınıfta açık öğretime geçmek mantıklı mı?

PowerFast

Hectopat
Merhaba, şu an 11.sınıfım ve bildiğiniz gibi 2. dönem başladı. Daha önce de aklımda açık öğretime geçme gibi bir fikir vardı. Bugün öğretmenimle biraz konuşunca da kafama yatmadı değil. Ama aklımda çok soru var. Yararı olur mu? Ortaöğretim başarı puanım 96,5 civarında düşüş yaşar mıyım?

Merhaba, şu an 11.sınıfım ve bildiğiniz gibi 2. dönem başladı. Daha önce de aklımda açık öğretime geçme gibi bir fikir vardı. Bugün öğretmenimle biraz konuşunca da kafama yatmadı değil. Ama aklımda çok soru var. Yararı olur mu? Ortaöğretim başarı puanım 96,5 civarında düşüş yaşar mıyım?
eğer açığa geçtiğinde ders çalışacaksan geç ama senin zaten 1 senen kalmış belki şimdi açığa geçip mezun olman uzayabilir zorunlu derslerden kalmaman gerekiyor yinede sen bilirsin aklını karıştırmayayım.

Valla bende düşündüm onu 11.sinifim seneye kursa gideceğim. Kurstaki rehberlik hocam geçme dedi. 12de genel olarak hocalar zorlamaz, rahat edersin ve konuları görürsün dedi. Eğer sizde okulun rehberlik hocasına bir danışın ve suanki 12'lerle konuşun. Onlar size daha detaylı bilgi verebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı