Açık öğretime geçmek mantıklı mı?

a.s.a.p rocky

Decapat
Daha fazla  
12'yim dil okuyorum, okula git gel yapmak çok sıkıntı oluyor. Okul uzakta. Açığa geçebilir miyim? Şartları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklise MEB' in sayfasında sıkça sorulan sorular kısmında açıkliseye kimler kayıt olabilir diye 23. Maddelik bi şartlar kısmı var o şartlardan birini sağladığın takdirde açıkliseye geçiş yapabilirsin.
Şuanda açık lise kayıtları bitti 2. Dönem kayıtlarını beklemen gerekiyor.

1 sene sınıfta kalmadıysan, sağlık kurulu raporun yoksa, özel bir durumun yoksa, geçmiş 6 ay içinde annen veya baban vefat etmediyse, 3 yıllık sporcu lisansın yoksa diğer mazeretleri de karşılamıyorsan açığa geçemezsin.
İlla geçmek istiyorum diyorsan 2 yolu var. Ya sınıfta kalmak ya da hafızlık kursuna gitmek. 1 kere sınıfta kalarak geçebilirsin ama o da saçma olur 12 olduğun için. Hafızlık kursuna bakabilirsin, onu araştırmanı öneririm. Hakkında çok fazla bilgim yok.

1 sene sınıfta kalmadıysan, sağlık kurulu raporun yoksa, özel bir durumun yoksa, geçmiş 6 ay içinde annen veya baban vefat etmediyse, 3 yıllık sporcu lisansın yoksa diğer mazeretleri de karşılamıyorsan açığa geçemezsin.
İlla geçmek istiyorum diyorsan 2 yolu var. Ya sınıfta kalmak ya da hafızlık kursuna gitmek. 1 kere sınıfta kalarak geçebilirsin ama o da saçma olur 12 olduğun için. Hafızlık kursuna bakabilirsin, onu araştırmanı öneririm. Hakkında çok fazla bilgim yok.
10.cu sınıfta tekrar yapmıştım yani bir sene sınıfta kaldım o yüzden geçebiliyorum değil mi? bi de şimdi okula gitmiyorum geçicem diye devamsızlık birikti sıkıntı çıkarmaz umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı