11. sınıfta dershane gerekli mi?

Centilmen06

Hectopat
Daha fazla  
Artık yeni saçmalık kurallarına göre açık liseye geçemiyoruz gibi bir şey. Ben 11. sınıfım fakat 12. sınıfı açığa alıp dershaneye gitmeyi planlıyordum ancak şimdi hem okul hem dershaneye gidersem beynim patlama seviyesine gelir. Evde çalışmak bana hep daha çok huzurlu ve verimli gelmiştir. Sorum ise dershane gerçekten gerekli mi?

Evde çalışmayı seven biriyseniz özel ders sizin için daha verimli olur diye tahmin ediyorum çünkü ben de öyleyim. Dershaneyi denemekten de zarar gelmez. Dershane ile konuşup bir süre dershaneyi deneyimledikten sonra karar verirseniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Artık yeni saçmalık kurallarına göre açık liseye geçemiyoruz gibi bir şey. Ben 11. sınıfım fakat 12. sınıfı açığa alıp dershaneye gitmeyi planlıyordum ancak şimdi hem okul hem dershaneye gidersem beynim patlama seviyesine gelir. Evde çalışmak bana hep daha çok huzurlu ve verimli gelmiştir. Sorum ise dershane gerçekten gerekli mi?

Bence gerek yok ama kişiden kişiye etkisi değişir. 12de de gitmiyorum ama okulun çok kötüyse araştırıp gitmelisin.

Gereksiz bence hocam hem dershane hem okul yorar konularda zorlanıyorsanız YouTube'da dinlenebilecek hocalar var dershaneye para vermek yerine o paranın dörtte biriyle kaynak alın konuları da YouTube'dan halledin.

Kisiye gore degisir, ben zamaninda gitmedim. Giden arkadaslarim da oldu gitmeden kazanan arkadaslarim da oldu, dershanede ders calismak biraz daha kolay, etrafinizdaki insanlari calisirken gordugunuz icin size de bir calisma hevesi geliyor. Evde bu heves gelmiyor daha fazla disiplinli oima isine bakiyor.

Kisiye gore degisir, ben zamaninda gitmedim. Giden arkadaslarim da oldu gitmeden kazanan arkadaslarim da oldu, dershanede ders calismak biraz daha kolay, etrafinizdaki insanlari calisirken gordugunuz icin size de bir calisma hevesi geliyor. Evde bu heves gelmiyor daha fazla disiplinli oima isine bakiyor.

Evde disiplin eksikliğim olmuyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı