11. sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

Just Gamer

Picopat
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
212
Çözümler
2
Yer
Gakkoşlar Diyarı Elazığ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, şu an ben 11. sınıfım. Bizim sınıftan 5-6 kişi dershaneye gidiyor. Ben de gitmeli miyim, yoksa daha erken mi gitmek için? Ayrıca dershaneye gitmek için geç kalmadım, değil mi? (Eğer gidersem ders olarak çok ilerlemişler midir? O anlamda soruyorum)

Ve Elazığ'da önerebileceğiniz dershane var mı?

Özetle 11. sınıfta dershaneye gidilir mi? Geç kaldım mı, yoksa daha erken mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuruma gidip onlara sormalısın.

Yani sırf mesaj yazayım diye yazıyorsun kurum kendi çıkarları için elbette iyi yönde söyleyecektir. Benim buradaki amacım bu konuyla ilgili deneyim yaşamış, bilen kardeşlerim abilerim ablalarımdan bilgi almak.
 
Hayır, geç olmaz bence. Daha okul açılalı iki hafta oluyor. Sadece derslerde işlenen konunun belki bir, belki iki konu ilerisinde olabilirler.
 
İşte böyle yazacaksın yok bilmem git kurumdan bilgi al onu bende biliyorum ama ben deneyimli daha önce bunu yaşamış kişilerden bilgi almak için konu açtım.

Çok haklısın. Kesinlikle değmez şuandan sonra kaydolmana. Bir tanıdığımın yakınının başına gelmişti. Gerçi o çocuk biraz alıktı. Sen daha cevvalsin. Konuların büyük kısmı işlenmiş soruları çözülmüştür bile. Bu saatten sonra kaydolup aynı konuya kendi çabalarınla gelmen zor olur. Seneye en baştan başlar diğerlerini geçersin bile.
 

Geri
Yukarı