11. sınıfta dil alanına geçilir mi?

• Konuyu başlatan sw0ky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 197

sw0ky

Femtopat
Daha fazla  
Şu an 9. sınıfım. Alan seçmek için önümde 2 yıl var fakat ona göre yönelmek istiyorum. Dil düşündüm fakat iş olanağı az diyorlar. Seçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Seçilir mi pişman olur muyum?

İlgi duyduğunu seç, sırf matematikten veya sözel derslerden kaçmak için dil seçme.

Matematiğin ne kadar berbat olursa olsun daha 9. sınıfsın, 1 yılda tüm temeli atabilirsin.

Bende dilciydim mezun oldum rahat geçti 2 senem hep taktir aldım çalışmadığım halde rahattı çoğunluk kızdı ama kafa dengi erkeklerde vardı (zaten tembel olduklarından dile geçerdi tembellerin de muhabbeti iyidir) ama iş olanağı neredeyse 0 anca öğretmen olursun gerisi ÇÖP

Şu an 9. sınıfım. Alan seçmek için önümde 2 yıl var fakat ona göre yönelmek istiyorum. Dil düşündüm fakat iş olanağı az diyorlar. Seçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Seçilir mi pişman olur muyum?

Tamamen senin kendi emegine baglı. Dil bölümündede turist rehberligi, akademisyenlik, çevirmenlik, ögretmenlik vb. mesleklere yönelebilirsin illaki İngilizce olacak diye de bir şey yok şu an Almanca ögretmenligide yükselişte. Eger sen kendini geliştirirsen illaki girecek bir iş bulursun. Sayısal seçince senin bir işin olacagının garantisi yok tamamen senin emegine baglı. Dil seçincede iyi bir üniversiteye gitmek istersen matematik ve fen lazım olacak haberin olsun.

Tamamen senin kendi emegine baglı. Dil bölümündede turist rehberligi, akademisyenlik, çevirmenlik, ögretmenlik vb. mesleklere yönelebilirsin illaki İngilizce olacak diye de bir şey yok şu an Almanca ögretmenligide yükselişte. Eger sen kendini geliştirirsen illaki girecek bir iş bulursun. Sayısal seçince senin bir işin olacagının garantisi yok tamamen senin emegine baglı. Dil seçincede iyi bir üniversiteye gitmek istersen matematik ve fen lazım olacak haberin olsun.
Öğretmenlik dışında çöp.

Sayısal zekan yoksa sayısal seçme. 11. sınıfım sayısal seçtim aldığım en yüksek not 20'dir matematıkten. Neye ilgi duyuyorsan onu seç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı